Vitusapotek Lauvåsen

Åpningstider

mandag-fredag: 08:30-17:00
lørdag: 10:00-14:00

Vårt apotek på Lauvåsen formidler faglig kunnskap

Lauvåsen Vårt apotek på Lauvåsen formidler faglig kunnskap til deg på en trygg og god måte, enten ved å bidra til å lege sykdom, forebygge helseproblemer eller øke personlig velvære.

Vårt apotek på Lauvåsen har dyktige medarbeidere og farmasøyter som ønsker å hjelpe deg med riktig bruk av dine medisiner. Vi har stort utvalg innen veterinærmedisin, og samarbeider med de største veterinærklinikkene både lokalt og i regionen. Vitusapotek Lauvåsen ligger ved hovedveien til Kjevik flyplass. Vi holder til i Helsehuset som tilbyr apotek, legekontor, tannlege, fysioterapeuter, treningsstudio, frisør og gratis parkering like ved apoteket, som har enkel adgang for rullestolbrukere og barnevogner. I vårt apotek på Lauvåsen finner du et bredt utvalg av medisiner, kjente apotekvarer, hudpleieprodukter av høy kvalitet, vitaminer og kosttilskudd. Besøk Vitusapotek Lauvåsen i åpningstiden, vi åpner klokken 0830 på hverdager, eller bestill dine medisiner og apotekvarer i vår nettbutikk på vitusapotek.no. Vitusapotek Lauvåsen tilbyr også ulike pasienttjenester som Medisinstart og Inhalasjonsveiledning, samt influensavaksine. I influensasesongen kan du komme innom for å få satt influensavaksine hvis du måtte ønske det. Resepten på influensavaksine kan du bestille på nett, på evaksine.no. Deretter kan du hente ut vaksinen din og sette den direkte hos Vitusapotek Lauvåsen.
Ved bestilling av medisiner og andre apotekvarer i vårt apotek på Lauvåsen, sender apoteket deg SMS når varene er klargjort for henting innen 1 time i apotekets åpningstid. Vårt kundeløfte - Vi vet - er vårt løfte til deg.

Bestill dine medisiner og apotekvarer for levering hjem eller hent i apotek.