Vitusapotek Elefanten Kristiansand

Åpningstider

mandag-fredag: 08:30-20:00
lørdag: 09:00-18:00
søndag: 15:00-18:00

Vårt apotek på Elefanten i Kristiansand formidler faglig kunnskap

Vårt apotek Elefanten i Kristiansand formidler faglig kunnskap til deg på en trygg og god måte, enten ved å bidra til å lege sykdom, forebygge helseproblemer eller øke personlig velvære.
Vårt apotek Elefanten i Kristiansand har dyktige medarbeidere og farmasøyter som ønsker å hjelpe deg med riktig bruk av dine medisiner. Vitusapotek Elefanten, som ligger midt i Kristiansand, er også et vaktapotek og har åpent alle hverdager mellom 08.30 - 20.00, samt søndager og helligdager mellom 15.00 - 18.00. Besøk vårt apotek ved Torvet/Domkirken i åpningstiden eller bestill dine medisiner og apotekvarer i vår nettbutikk på Vitusapotek.no. I vårt apotek på Elefanten i Kristiansand vil du finne et bredt utvalg av medisiner, kjente apotekvarer, hudpleieprodukter av høy kvalitet, vitaminer og kosttilskudd.
Ved bestilling av medisiner og andre apotekvarer for henting i vårt apotek Elefanten i Kristiansand, sender apoteket deg SMS når medisinene er klargjort for henting innen 1 time i apotekets åpningstid.

Vårt kundeløfte - Vi vet - er vårt løfte til deg.

Bestill dine medisiner og apotekvarer for levering hjem eller hent i apotek.

  • Vaktapotek
  • Søndagsåpent apotek
  • Apotek som fører Dermalogica