Vitusapotek Markens

Åpningstider

mandag-onsdag: 09:00-17:00
torsdag: 09:00-19:00
fredag: 09:00-17:00
lørdag: 10:00-16:00

Vårt apotek på Markens formidler faglig kunnskap

Vårt apotek i Markens gate i Kristiansand formidler faglig kunnskap til deg på en trygg og god måte, enten ved å bidra til å lege sykdom, forebygge helseproblemer eller øke personlig velvære.

Vårt apotek i Markens gate har dyktige medarbeidere og farmasøyter som ønsker å hjelpe deg med riktig bruk av dine medisiner. Vitusapotek Markens ligger sentralt i byen, i Helsehuset i øvre del av gågata. Vi har et lyst og romslig apotek som er lett tilgjengelig med rullestol og barnevogn. Parkering er tilgjengelig i sidegatene og i Slottet P-hus. I vårt apotek i Markens gate vil du finne et bredt utvalg av medisiner, kjente apotekvarer, hudpleieprodukter av høy kvalitet, vitaminer og kosttilskudd. Apoteket fører et bredt sortiment av hudpleieprodukter av høy kvalitet, fra leverandører som Dermalogica, L’Occitane, Vichy, La Roche-Posay og IDUN Minerals. Hos Vitusapotek Markens tilbyr vi innovative, kjente og prisvinnende hudpleieserier som Klairs, Meraki, Patchology og Ecooking. Velvære- og hudpleieproduktene er tilpasset alle hudtyper med nøye utvalgte ingredienser innenfor økologisk og vegansk kroppspleie, koreansk hudpleie og ansiktsmasker. Vi har også god lagerbeholdning av mange reseptmedisiner til bruk ved prøverørsbehandling. I tillegg til gode råd og tips fra våre ansatte kan du som medlem i kundeklubben VI+Bonus få unike tilbud og bonuspoeng på det du handler hos Vitusapotek både i apotek og på nett. Vi setter også influensavaksine i apoteket vårt. Resepten på influensavaksine kan du bestille på nett, på evaksine.no. Deretter kan du hente ut vaksinen din og sette den direkte hos Vitusapotek Markens. Besøk vårt apotek i Markens gate i åpningstiden eller bestill dine medisiner og apotekvarer i vår nettbutikk på vitusapotek.no.
Ved bestilling av medisiner og andre apotekvarer for henting i vårt apotek i Markens gate, sender apoteket deg SMS når varene er klargjort for henting innen 1 time i apotekets åpningstid.

Vårt kundeløfte - Vi vet - er vårt løfte til deg.

Bestill dine medisiner og apotekvarer for levering hjem eller hent i apotek.