Vitusapotek Søgne

Åpningstider

mandag-fredag: 08:30-17:00
lørdag: 10:00-15:00

Vårt apotek i Søgne formidler faglig kunnskap

Vårt apotek i Søgne formidler faglig kunnskap til deg på en trygg og god måte, enten ved å bidra til å lege sykdom, forebygge helseproblemer eller øke personlig velvære.

Vitusapotek Søgne midt på Tangvall har dyktige medarbeidere og farmasøyter som ønsker å hjelpe deg med riktig bruk av dine medisiner. Vitusapotek Søgne holder til sentralt på Tangvall, vegg i vegg med Grim Bakeri, og har åpent alle hverdager kl. 08.30 – 17.00 og lørdager 10.00 – 15.00. Besøk vårt apotek i åpningstiden eller bestill dine medisiner og apotekvarer i vår nettbutikk på vitusapotek.no. I vårt apotek i Søgne vil du finne et bredt utvalg av medisiner, kjente apotekvarer, hudpleieprodukter av høy kvalitet, vitaminer og kosttilskudd. Vitusapotek Søgne tilbyr også ulike pasienttjenester som Medisinstart og Inhalasjonsveiledning, samt influensavaksinasjon. I influensasesongen kan du komme innom for å få satt influensavaksine hvis du måtte ønske det. Resepten på influensavaksine kan du bestille på nett, på evaksine.no. Deretter kan du hente ut vaksinen din og sette den direkte hos Vitusapotek Søgne. I tillegg til gode råd og tips fra våre ansatte kan du som medlem i kundeklubben VI+Bonus få unike tilbud og bonuspoeng på det du handler hos Vitusapotek både i apotek og på nett.
Ved bestilling av medisiner og apotekvarer for henting i vårt apotek i Søgne, sender apoteket deg SMS når varene er klargjort for henting innen 1 time i apotekets åpningstid.

Vårt kundeløfte - Vi vet - er vårt løfte til deg.

Bestill dine medisiner og apotekvarer for levering hjem eller hent i apotek.