Vitusapotek Vennesla

Åpningstider

mandag-fredag: 09:00-17:00
lørdag: 09:00-15:00

Vårt apotek i Vennesla formidler faglig kunnskap

Vårt apotek i Vennesla formidler faglig kunnskap til deg på en trygg og god måte, enten ved å bidra til å lege sykdom, forebygge helseproblemer eller øke personlig velvære.

Vårt apotek i Vennesla har dyktige medarbeidere og farmasøyter som ønsker å hjelpe deg med riktig bruk av dine medisiner. Besøk vårt apotek i åpningstiden eller bestill dine medisiner og apotekvarer i vår nettbutikk på vitusapotek.no. Vi holder til midt i Vennesla sentrum og har gode parkingsmuligheter rett på utsiden av apoteket. I vårt apotek i Vennesla vil du finne et bredt utvalg av medisiner, kjente apotekvarer, hudpleieprodukter av høy kvalitet, vitaminer og kosttilskudd. Vi setter også influensavaksine i apoteket vårt. Resepten på influensavaksine kan du bestille på nett, på evaksine.no. Deretter kan du hente ut vaksinen din og sette den direkte hos Vitusapotek Vennesla. Vi tilbyr også avtale om privat multidose og istandgjøring av medisiner. Kontakt oss for mer informasjon.
Ved bestilling av medisiner og andre apotekvarer for henting i vårt apotek i Vennesla, sender apoteket deg SMS når varene er klargjort for henting innen 1 time i apotekets åpningstid. Vårt kundeløfte - Vi vet - er vårt løfte til deg.

Bestill dine medisiner og apotekvarer for levering hjem eller hent i apotek.