Vitusapotek Elefanten Kristiansand

Åpningstider

mandag-fredag: 08:30-20:00
lørdag: 09:00-18:00
søndag: 15:00-18:00

Vårt apotek på Elefanten i Kristiansand formidler faglig kunnskap

Vitusapotek Elefanten midt i Kristiansand formidler faglig kunnskap til deg på en trygg og god måte, enten ved å bidra til å lege sykdom, forebygge helseproblemer eller øke personlig velvære.

Vårt apotek Elefanten har dyktige medarbeidere og farmasøyter som ønsker å hjelpe deg med riktig bruk av dine medisiner. Vitusapotek Elefanten i Kristiansand er et vaktapotek som holder til midt i Kristiansand og har åpent alle hverdager kl. 08.30 – 20.00 og søndager og helligdager kl. 15.00 – 18.00. I vårt apotek Elefanten i Kristiansand vil du finne et bredt utvalg av medisiner, kjente apotekvarer, hudpleieprodukter av høy kvalitet, vitaminer og kosttilskudd. Hos Vitusapotek Elefanten i Kristiansand tilbyr vi innovative, kjente og prisvinnende hudpleieserier som Klairs, Meraki, Patchology og Ecooking. Velvære- og hudpleieproduktene er tilpasset alle hudtyper med nøye utvalgte ingredienser innenfor økologisk og vegansk kroppspleie, koreansk hudpleie og ansiktsmasker. Besøk vårt apotek ved Torvet/Domkirken i åpningstiden eller bestill dine medisiner og apotekvarer i vår nettbutikk på vitusapotek.no. Vi setter også influensavaksine i apoteket vårt. Resepten på influensavaksine kan du bestille på nett, på evaksine.no. Deretter kan du hente ut vaksinen din og sette den direkte hos Vitusapotek Elefanten – Kristiansand.
Ved bestilling av medisiner og andre apotekvarer for henting i vårt apotek Elefanten i Kristiansand, sender apoteket deg SMS når medisinene er klargjort for henting innen 1 time i apotekets åpningstid.

Vårt kundeløfte - Vi vet - er vårt løfte til deg.

Bestill dine medisiner og apotekvarer for levering hjem eller hent i apotek.