Vitusapotek Fritzøe Brygge

Åpningstider

mandag-fredag: 09:00-18:00
lørdag: 09:00-15:00

Vårt apotek i Larvik formidler faglig kunnskap

Vårt apotek på Fritzøe Brygge formidler faglig kunnskap til deg på en trygg og god måte, enten ved å bidra til å lege sykdom, forebygge helseproblemer eller øke personlig velvære.

Vårt apotek på Fritzøe Brygge i Larvik har dyktige medarbeidere og farmasøyter som ønsker å hjelpe deg med riktig bruk av dine medisiner. Vitusapotek Fritzøe Brygge holder til på Fritzøe Brygge i Larvik, rett ved Fritzøe Klinikken. Fritzøe Brygge har gratis kundeparkering både inne og ute, samt også egen gratis gjestebrygge for de som kommer sjøveien. I vårt apotek på Fritzøe Brygge vil du finne et bredt utvalg av medisiner, kjente apotekvarer, hudpleieprodukter av høy kvalitet, vitaminer og kosttilskudd. Hos Vitusapotek Fritzøe Brygge tilbyr vi innovative, kjente og prisvinnende hudpleieserier som Klairs, Meraki, Patchology og Ecooking. Velvære- og hudpleieproduktene er tilpasset alle hudtyper med nøye utvalgte ingredienser innenfor økologisk og vegansk kroppspleie, koreansk hudpleie og ansiktsmasker. I tillegg til gode råd og tips fra våre ansatte kan du som medlem i kundeklubben VI+Bonus få unike tilbud og bonuspoeng på det du handler hos Vitusapotek både i apotek og på nett. Vi setter også influensavaksine i apoteket vårt. Resepten på influensavaksine kan du bestille på nett, på evaksine.no. Deretter kan du hente ut vaksinen din og sette den direkte hos oss på Vitusapotek Fritzøe Brygge.
Ved bestilling av medisiner og apotekvarer for henting i vårt apotek på Fritzøe Brygge, sender apoteket deg SMS når varene er klargjort for henting innen 1 time i apotekets åpningstid. Vårt kundeløfte - Vi vet - er vårt løfte til deg.

Bestill dine medisiner og apotekvarer for levering hjem eller hent i apotek.