Vitusapotek Fritzøe Brygge

Åpningstider

mandag-fredag: 09:00-18:00
lørdag: 09:00-15:00

Vårt apotek i Larvik formidler faglig kunnskap

Vårt apotek på Fritzøe Brygge formidler faglig kunnskap til deg på en trygg og god måte, enten ved å bidra til å lege sykdom, forebygge helseproblemer eller øke personlig velvære.

Vårt apotek på Fritzøe Brygge i Larvik har dyktige medarbeidere og farmasøyter som ønsker å hjelpe deg med riktig bruk av dine medisiner. Vitusapotek Fritzøe Brygge holder til på Fritzøe Brygge i Larvik, rett ved Fritzøe Klinikken. Fritzøe Brygge har gratis kundeparkering både inne og ute, samt også egen gratis gjestebrygge for de som kommer sjøveien. I vårt apotek på Fritzøe Brygge vil du finne et bredt utvalg av medisiner, kjente apotekvarer, hudpleieprodukter av høy kvalitet, vitaminer og kosttilskudd. Vi setter også influensavaksine i apoteket vårt. Resepten på influensavaksine kan du bestille på nett, på evaksine.no. Deretter kan du hente ut vaksinen din og sette den direkte hos oss på Vitusapotek Fritzøe Brygge.
Ved bestilling av medisiner og apotekvarer for henting i vårt apotek på Fritzøe Brygge, sender apoteket deg SMS når varene er klargjort for henting innen 1 time i apotekets åpningstid. Vårt kundeløfte - Vi vet - er vårt løfte til deg.

Bestill dine medisiner og apotekvarer for levering hjem eller hent i apotek.

  • Apotek som fører Dermalogica