Vitusapotek Stokke

Åpningstider

mandag-fredag: 09:00-18:00
lørdag: 09:00-16:00

Vårt apotek i Stokke formidler faglig kunnskap

Vårt apotek i Stokke formidler faglig kunnskap til deg på en trygg og god måte, enten ved å bidra til å lege sykdom, forebygge helseproblemer eller øke personlig velvære.

Vårt apotek i Stokke har dyktige medarbeidere og farmasøyter som ønsker å hjelpe deg med riktig bruk av dine medisiner. Vitusapotek Stokke ligger inne på Stokke senteret, med gratis parkering rett utenfor apoteket. Vi ligger i nærheten av Stokke legesenter, Brunstad helsesenter, Vear legegruppe og Stokke Dyreklinikk. I vårt apotek i Stokke vil du finne et bredt utvalg av medisiner, kjente apotekvarer, hudpleieprodukter av høy kvalitet, vitaminer og kosttilskudd. Hos Vitusapotek Stokke tilbyr vi innovative, kjente og prisvinnende hudpleieserier som Klairs, Meraki, Patchology og Ecooking. Velvære- og hudpleieproduktene er tilpasset alle hudtyper med nøye utvalgte ingredienser innenfor økologisk og vegansk kroppspleie, koreansk hudpleie og ansiktsmasker. Vi har blant annet hudpleieprodukter fra Dermalogica. Besøk Vitusapotek Stokke i åpningstiden eller bestill dine medisiner og apotekvarer i vår nettbutikk på vitusapotek.no. Vitusapotek Stokke tilbyr også ulike pasienttjenester som Medisinstart og Inhalasjonsveiledning, samt influensavaksinasjon. I influensasesongen kan du komme innom for å få satt influensavaksine hvis du måtte ønske det. Resepten på influensavaksine kan du bestille på nett, på evaksine.no. Deretter kan du hente ut vaksinen din og sette den direkte hos Vitusapotek Stokke.
Ved bestilling av medisiner og andre apotekvarer for henting i vårt apotek i Stokke, sender apoteket deg SMS når varene er klargjort for henting innen 1 time i apotekets åpningstid. Vårt kundeløfte - Vi vet - er vårt løfte til deg.

Bestill dine medisiner og apotekvarer for levering hjem eller hent i apotek.