Vitusapotek

Vitusapotek Blomsterdalen

Åpningstider

mandag-fredag: 09:00-18:00
lørdag: 10:00-18:00

Vårt apotek i Blomsterdalen formidler faglig kunnskap

Vårt apotek i Blomsterdalen formidler faglig kunnskap til deg på en trygg og god måte, enten ved å bidra til å lege sykdom, forebygge helseproblemer eller øke personlig velvære.
Vårt apotek i Blomsterdalen har dyktige medarbeidere, apotekteknikere og farmasøyter som ønsker å hjelpe deg med riktig bruk av dine medisiner. Besøk vårt apotek i Blomsterdalen i åpningstiden eller bestill dine medisiner og apotekvarer i vår nettbutikk på vitusapotek.no. Apoteket ligger kun 2-3 minutter kjøring fra Flesland flyplass og har gratis kundeparkering. I vårt apotek i Blomsterdalen vil du finne et bredt utvalg av medisiner, kjente apotekvarer, hudpleieprodukter av høy kvalitet, vitaminer og kosttilskudd. Vitusapotek Blomsterdalen tilbyr også ulike pasienttjenester som Medisinstart og Inhalasjonsveiledning. De fleste Vitusapotek tilbyr nå både influensavaksinasjon, reisevaksiner og annen vaksinering i apotek. Bestill vaksinasjon, og se hvilke vaksiner som tilbys på Vitusapotek, på evaksine.no. I tillegg til gode råd og tips fra våre ansatte kan du som medlem i kundeklubben VI+Bonus få unike tilbud og bonuspoeng på det du handler hos Vitusapotek både i apotek og på nett.
Ved bestilling av medisiner for henting i vårt apotek i Blomsterdalen, sender apoteket deg SMS når varene er klargjort for henting innen 1 time i apotekets åpningstid.
Bestill dine medisiner og apotekvarer for levering hjem eller hent i apotek.