Vitusapotek

Vitusapotek Stryn

Åpningstider

mandag-fredag: 09:00-17:00
lørdag: 10:00-15:00

Kontaktinformasjon

Postadresse:Pb.216, 6783 Stryn

Telefon: 57876888

Fax: 57876899

E-post: stryn@vitusapotek.no

Vårt apotek i Stryn formidler faglig kunnskap

Vårt apotek i Stryn formidler faglig kunnskap til deg på en trygg og god måte, enten ved å bidra til å lege sykdom, forebygge helseproblemer eller øke personlig velvære.
Vårt apotek i Stryn har dyktige medarbeidere, apotekteknikere og farmasøyter som ønsker å hjelpe deg med riktig bruk av dine medisiner. Besøk vårt apotek i Stryn i åpningstiden eller bestill dine medisiner og apotekvarer i vår nettbutikk på vitusapotek.no. Vitusapotek Stryn holder til ved Coop Extra, i samme bygg som Stryn Helsesenter og Helsestasjon. I vårt apotek i Stryn vil du finne et bredt utvalg av medisiner, kjente apotekvarer, hudpleieprodukter av høy kvalitet, vitaminer og kosttilskudd. Vi har også hudpleieprodukter av høy kvalitet som Dermalogica og rådgivning om hvilke produkter som er tilpasset til din hudtype ved brukt av fuktmåler. Hos Vitusapotek Stryn tilbyr vi innovative, kjente og prisvinnende hudpleieserier vi innovative, kjente og prisvinnende hudpleieserier som Klairs, Meraki, Patchology og Ecooking. Velvære- og hudpleieproduktene er tilpasset alle hudtyper med nøye utvalgte ingredienser innenfor økologisk og vegansk kroppspleie, koreansk hudpleie og ansiktsmasker. Vitusapotek Stryn tilbyr også ulike pasienttjenester som Medisinstart og Inhalasjonsveiledning. De fleste Vitusapotek tilbyr nå både influensavaksinasjon, reisevaksiner og annen vaksinering i apotek. Bestill vaksinasjon, og se hvilke vaksiner som tilbys på Vitusapotek, på evaksine.no. I tillegg til gode råd og tips fra våre ansatte kan du som medlem i kundeklubben VI+Bonus få unike tilbud og bonuspoeng på det du handler hos Vitusapotek både i apotek og på nett.
Ved bestilling av medisiner for henting i vårt apotek i Stryn, sender apoteket deg SMS når varene er klargjort for henting innen 1 time i apotekets åpningstid.
Bestill dine medisiner og apotekvarer for levering hjem eller hent i apotek.