Vitusapotek

Vitusapotek Vikersund

Åpningstider

mandag-fredag: 08:30-17:00
lørdag: 09:00-15:00

Vårt apotek i Vikersund formidler faglig kunnskap

Vårt apotek i Vikersund formidler faglig kunnskap til deg på en trygg og god måte, enten ved å bidra til å lege sykdom, forebygge helseproblemer eller øke personlig velvære.
Vårt apotek i Vikersund har dyktige medarbeidere, apotekteknikere og farmasøyter som ønsker å hjelpe deg med riktig bruk av dine medisiner. Besøk vårt apotek i Vikersund i åpningstiden eller bestill dine medisiner og apotekvarer i vår nettbutikk på vitusapotek.no. Vitusapotek Vikersund har sentral beliggenhet i Vikersundgata. Det er gode parkeringsmuligheter utenfor apoteket. Vi tilbyr også forsendelse av medisiner og apotekvarer hver hverdag til kunder som ønsker å benytte våre utleveringssteder i Sigdal og Krødsherad. I vårt apotek i Vikersund vil du finne et bredt utvalg av medisiner, kjente apotekvarer, hudpleieprodukter av høy kvalitet, vitaminer og kosttilskudd. Vi har blant annet hudpleieprodukter fra kjente merkevarer som Dermalogica, REN og L’Occitane. Hos Vitusapotek Vikersund tilbyr vi innovative, kjente og prisvinnende hudpleieserier som Klairs og Patchology. Velvære- og hudpleieproduktene er tilpasset alle hudtyper med nøye utvalgte ingredienser innenfor økologisk og vegansk kroppspleie, koreansk hudpleie og ansiktsmasker. Vitusapotek Vikersund tilbyr også ulike pasienttjenester som Medisinstart og Inhalasjonsveiledning. De fleste Vitusapotek tilbyr nå både influensavaksinasjon, reisevaksiner og annen vaksinering i apotek. I tillegg til gode råd og tips fra våre ansatte kan du som medlem i kundeklubben VI+Bonus få unike tilbud og bonuspoeng på det du handler hos Vitusapotek både i apotek og på nett.
Ved bestilling av medisiner for henting i vårt apotek i Vikersund, sender apoteket deg SMS når varene er klargjort for henting innen 1 time i apotekets åpningstid.
Bestill dine medisiner og apotekvarer for levering hjem eller hent i apotek.