Vitusapotek

Cosmica Boosters – Boost din hud

Glød, jevnere hudtone, fuktighet – uansett hva huden din trenger, kan et kraftig og dyptvirkende serum gi den rette boosten. Ved å legge til et serum til rutinen din, kan du skreddersy den til hudens behov, hver dag. Cosmica Boosters tilbyr tre konsentrerte serum som tar hudpleierutinen din til neste nivå. Lær mer om hvordan du bruker dem her.

Cosmica Boosters – Boost din hud
Profile Picture
Publisert: 17.02.2022
Sist oppdatert: 17.11.2023

Matt, tørr, ujevn og kvisete hud – plutselig fungerer ikke de pålitelige hudpleieproduktene dine like bra lenger, og huden ser ut til å protestere.

Hva er det som skjer? Har de endret ingrediensene i kremene?

Nei, det har de ikke. Faktum er at hudpleieproduktene dine er like gode som alltid. Men nå er det på tide å ta den fungerende hudrutinen til neste nivå. Fordi huden, som er din desidert største beskyttelse mot smuss, bakterier, virus – ja, alt som finnes naturlig rundt oss, har forskjellige behov gjennom de forskjellige periodene i hverdagen og selve livet.

Kroppens egen fuktighetskrem minker

Hvis du i en periode stresser mer, sover dårligere eller oppholder deg i tørre eller kalde omgivelser, har dette stor påvirkning på huden din:

  • Produksjonen av hyaluronsyre reduseres, som er kroppens egenproduserte fuktighetskrem som beskytter huden og holder den myk.
  • Nivået av antioksidanter, som er viktige for huden, reduseres.
  • En skjev produksjon av melanin kan oppstå, som skal beskytte deg mot solens stråling.
  • Det faktum at du eldes og huden din modnes, øker også hastigheten på disse prosessene.

Tre ulike serum for ditt behov

Så når livet og omstendighetene endres - endres hudens behov. Derfor har Cosmica utviklet tre boostere som hjelper deg å skreddersy din hudpleierutine for alle livets situasjoner og og sørge for at huden din holder seg sunn, sterk og frisk.

En Glow Boost om morgenen

Glow Booster’s hovedingrediens er vitamin C, en kraftig antioksidant som forsterker hudens glød og beskytter den i løpet av dagen mot frie radikaler. Serumet inneholder også papain, et eksfolierende enzym som skånsomt eksfolierer huden og gir en umiddelbar og langvarig glød.

En Bright Boost om kvelden

Nyhet: Cosmica Bright Booster for jevnere hudtone og effektiv redusert pigmentering

Nye Bright Booster er et multitasking-serum med 10 % niacinamid som jevner ut hudtonen, reduserer rødhet og støtter hudbarrieren. Tetrapeptide-30 reduserer effektivt pigmentering som mørke flekker og 2% PHA eksfolierer skånsomt og gir klar og strålende hud.

En Hydrating Boost ved behov

Ved hjelp av trippel hyaluronsyre, fukter Hydrating Booster huden på tre nivåer – umiddelbart, intensivt og langvarigt. Serumet forbedrer hudens elastisitet, jevner ut fine linjer og styrker hudbarrieren.


”Med Cosmica boosters hjelp kan du skreddersy hudpleierutinen din for livets alle situasjoner og sørge for at huden din holder seg sunn, sterk og frisk”

 

Alle Cosmica Boosters er dermatologisk testet og kan brukes alene eller sammen.

Slik bruker du boosters og serum

Serum er en produktkategori som virkelig har tatt av, men det er fortsatt mange som ikke kjenner til produktet og hvordan og når det skal brukes.

Et serum er kort og godt en booster til huden, som jobber i dybden og når lengre ned i huden enn dag- og nattkremen. Konsistensen er lett, og serumet har en høyere konsentrasjon av aktive ingredienser som gjør at den utenpåliggende kremen også gjør mer nytte. Serumet påføres etter rens, men før dag- og nattkrem.

Et serum kan ha ulike egenskaper, men gir som regel en jevnere hudtone og glød, samt styrker hudens beskyttelsesbarriere og motvirker tidlig aldring av huden.


Tips! Er du usikker på hvilken rekkefølge du skal påføre produktene? Tenk på at du skal påføre dem etter konsistens – fra tynn til tykk.


Boost huden din. Kjenn Forskjellen.
 

Oppdag andre oljer og serum fra Cosmica

Glød, fylde, elastisitet og fuktighet – uansett hva huden din trenger akkurat nå, kan et kraftig og dyptvirkende serum gi riktig løft. Og ved å bytte eller legge til serum, kan du skreddersy hudpleierutinen din for hudens behov hver dag.

Cosmica Age Delay Vitamin A Serum er et svært effektivt anti-age serum som jobber hardt for å forsinke hudens aldring. Serumet er en flytende gelkrem og et kraftig og konsentrert serum som virker i dybden. Den inneholder vitamin A som styrker hudens elastisitet og hyaluronsyre som fukter i dybden og bidrar til å redusere rynker. Den inneholder også vitamin E, som beskytter huden mot frie radikaler som kan skade huden.

Et annet supplement til serum er en ansiktsolje. Cosmica Renewing Face Oil tilfører huden næring og glød, samtidig som den beskytter mot frie radikaler og fukter i dybden. Den unike blandingen av naturlige oljer fra engkarse, rapsfrø og kokos gir en kraftig boost av næring, og antioksidantene Q10 og vitamin E motvirker tegn på aldring. Du kan fint kombinere serum og olje.


Kilde: Perrigo Norge

Les mer: