Vitusapotek

L’Occitane: en bevisst produsent

L’Occitane velværeprodukter henter inspirasjon fra naturen, og vet hvor viktig det er å respektere naturen og å støtte dens biologiske mangfold. En bevisst produsent med fokus på hudpleie og med respekt for både naturen og miljø.

L’Occitane: en bevisst produsent
Profile Picture
Publisert: 17.01.2022
Sist oppdatert: 17.11.2023

Positiv innvirkning på natur og miljø

Vår motstandsdyktighet er tett knyttet opp til naturens egen motstandsdyktighet – dette er grunnen til at L’Occitane i over 20 år har engasjert seg i forpliktelser for å bevare og gjenopprette naturen, og jobber for å ha en positiv innvirkning på både natur og miljø.

Forpliktelsene til naturen

Som en del av å jobbe med forpliktelsene til naturen, har L’Occitane satt flere ambisiøse mål som det jobbes kontinuerlig med for å nå.

Her er noen av dem:

  • Mål om å ha bidratt til beskyttelse av 1000 plantesorter innen 2025. Takket være bedriftens samlede innsats og samarbeidspartnere, har L’Occitane allerede lykkes i å beskytte 1149 plantevarianter og 513 forskjellige arter av planter allerede innen starten av 2021. Målet er altså allerede nådd! L’Occitane fortsetter sitt sterke engasjement, og et enda mer ambisiøst mål vil snart bli satt for 2025.
     
  • Flasker laget av 100 % resirkulert plast innen 2025. I dagens verden har ansvarlige selskaper en plikt til å gjøre alt de kan for å redusere avfall og forhindre forurensning. L’Occitane inngikk nylig en kontrakt med Loop Industries som bruker en revolusjonerende prosess for å forvandle plastavfall til svært ren og næringsmiddelgodkjent PET-plast. Takket være denne banebrytende teknologien ligger L’Occitane an til nå målet om å bruke 100 % resirkulert plast i flaskene sine innen 2025. Du har kanskje lagt merke til at noen av flaskene har fått en annen farge? Det er et tegn på at plasten er renere!


Følg med på L’Occitane videre for å lære mer om deres forpliktelser, mål og videre arbeid for å være en bevisst produsent.

Kilde: L’Occitane

Sist oppdatert: januar 2022

Les mer: