Vitusapotek

Om oss | Vitusapotek og NMD

Norsk Medisinaldepot/NMD eier Vitusapotek og har utviklet kjedekonseptet Ditt Apotek, og er en av de største leverandørene av legemidler og helserelaterte produkter via apotek. Vitusapotek er en av Norges største apotekkjeder, med over 280 apotek i hele Norge og over 2000 ansatte. I våre apotek jobber det primært farmasøyter og apotekteknikere med høy fagkunnskap.

Om oss | Vitusapotek og NMD

Vitusapotek og NMD

Vitusapotek er en av Norges største apotekkjeder, med over 280 apotek i hele Norge og over 2000 ansatte. I våre apotek jobber det primært farmasøyter og apotekteknikere med høy fagkunnskap.

Les mer om Vitusapotek her.

Norsk Medisinaldepot/NMD eier Vitusapotek og har utviklet kjedekonseptet Ditt Apotek, og er en av de største leverandørene av legemidler og helserelaterte produkter via apotek. NMD har i dag distribusjonssenter i Oslo og filial i Harstad. På NMD er det over 700 ansatte fordelt på Servicekontoret, Sentralapoteket (nettapoteket, Vitusapotek AB28 multidose og varer utenom multidose), Multidoseproduksjon og lager.

Les mer om NMD her.

Fra og med 2019 har Vitusapotek AB28 levert legemidler og multidose til beboere i over 70 kommuner og over 20.000 personer, og i 2020 åpnet vi vår egen avdeling for multidoseproduksjon.

Norsk Medisinaldepot AS er en del av McKesson Europe, som er eid av McKesson Corporation. McKesson er et ledende selskap innen helsesektoren, innenfor apotek, helseteknologi, forsyningskjeder, spesialpleie og samfunnsonkologi, og har merkevarer i 13 europeiske land. I 2019 ble McKesson Corporation rangert på 7. plass på Fortune 500. 

For mer informasjon, besøk www.mckesson.eu.

ICARE

 

 

Som en del av McKesson Europe er vårt arbeid drevet av konsernets felles prinsipper, kjent som ICARE.

ICARE står for:
Integrity 
Customer First
Accountability
Respect
Excellence

For alle som jobber i Vitusapotek og NMD betyr det at vi anstrenger oss for å ta beslutninger, store og små, med fokus på hva som både er etisk riktig for selskapet, kundene og helsesektoren. Kundene er i sentrum for alt vi gjør, og vi lykkes når de lykkes. Vi kjenner et personlig engasjement overfor kunder, leverandører og kollegaer – og vi tar et selvfølgelig ansvar for å holde det vi lover. Vi behandler hverandre, kunder og leverandører med verdighet, omtanke og åpenhet. Målet vårt er alltid å overgå forventningene kundene har til oss, og forventningene vi har til hverandre.

ILEAD

 

 

Vi er avhengige av at alle ledere i organisasjonen vår har en felles forståelse for våre overordnede målsetninger, vår visjon, våre verdier og vår strategi. Ledertreningen bygges opp rundt dette og fokuser på å øke kompetansen som er nødvendig for at vi skal oppnå våre mål og resultatkrav på en riktig og effektiv måte. I Vitusapotek og NMD har vi felles ledelsesprinsipper – ILEAD.

ILEAD står for:

Inspire
Leverage
Execute
Advance
Develop

Lønn og overenskomst i Vitusapotek

Vitusapotek er tilknyttet Spekter, og har egne overenskomster. Lurer du på noe i forhold til lønn, eller ønsker å sammenligne med andre arbeidsforhold, kan du finne informasjonen du trenger her.

Ambulerende tjeneste hos Vitusapotek

Hva er ambulerende tjeneste?

I Vitusapotek har vi Ambulerende tjeneste. Dette er farmasøyter som ikke jobber ved et fast apotek, men reiser rundt på oppdrag ved Vitusapotek over hele landet. Bakgrunnen for at et apotek trenger å ha en ambulerende farmasøyt kan være alt fra for eksempel sykefravær, ferie, kurs/opplæring eller at apoteket har en beliggenhet som medfører økt kundestrøm spesifikke deler av året.

Oppdragene varierer i hovedsak fra enkeltdager til 3 uker, noen ganger lengre. Antallet ambulerende har variert gjennom årene, men er i dag på 4 faste farmasøyter, samt noen som jobber sporadisk, og da spesielt i de mest hektiske sommerukene.


Sist oppdatert: mars 2021

Les mer: