Vitusapotek
Om oss

Om oss Vitusapotek og NMD

Norsk Medisinaldepot/NMD eier Vitusapotek og har utviklet kjedekonseptet Ditt Apotek, og er en av de største leverandørene av legemidler og helserelaterte produkter via apotek. Vitusapotek er en av Norges største apotekkjeder, med over 300 apotek i hele Norge og over 3000 ansatte. I våre apotek jobber det primært farmasøyter og apotekteknikere med høy fagkunnskap.

Om oss Vitusapotek og NMD
Profile Picture
Publisert: 08.02.2021
Sist oppdatert: 16.11.2023

Vitusapotek og NMD

Vitusapotek er en av Norges største apotekkjeder, med over 300 apotek i hele Norge og over 3000 ansatte. I våre apotek jobber det primært farmasøyter og apotekteknikere med høy fagkunnskap.

Les mer om Vitusapotek her.

Norsk Medisinaldepot/NMD eier Vitusapotek og har utviklet kjedekonseptet Ditt Apotek, og er en av de største leverandørene av legemidler og helserelaterte produkter via apotek. NMD har i dag distribusjonssenter i Oslo og filial i Harstad. På NMD er det over 700 ansatte fordelt på Servicekontoret, Sentralapoteket (nettapoteket, Vitusapotek AB28 multidose og varer utenom multidose), Multidoseproduksjon og lager.

Les mer om NMD her.

Fra og med 2019 har Vitusapotek AB28 levert legemidler og multidose til beboere i over 70 kommuner og over 20.000 personer, og i 2020 åpnet vi vår egen avdeling for multidoseproduksjon.

 

Kompetanseutvikling i Vitusapotek

Hos oss i Vitusapotek får du konkurransedyktige betingelser og kompetanseutvikling. Vi ønsker å tilby gode betingelser for våre ansatte, både for å beholde og tiltrekke oss nye, dyktige medarbeidere. Les mer om hva vi tilbyr her.

Ambulerende tjeneste hos Vitusapotek

Hva er ambulerende tjeneste?

I Vitusapotek har vi Ambulerende tjeneste. Dette er farmasøyter som ikke jobber ved et fast apotek, men reiser rundt på oppdrag ved Vitusapotek over hele landet. Bakgrunnen for at et apotek trenger å ha en ambulerende farmasøyt kan være alt fra for eksempel sykefravær, ferie, kurs/opplæring eller at apoteket har en beliggenhet som medfører økt kundestrøm spesifikke deler av året.

Oppdragene varierer i hovedsak fra enkeltdager til 3 uker, noen ganger lengre. Antallet ambulerende har variert gjennom årene, men er i dag på 4 faste farmasøyter, samt noen som jobber sporadisk, og da spesielt i de mest hektiske sommerukene.
 

Les mer: