Vitusapotek
Om oss

Om Vitusapotek

Vitusapotek er en apotekkjede med over 300 apotek over hele Norge. Våre 3000 medarbeidere deler sin fagkunnskap med deg. Vi vet – er vårt løfte til deg som er kunde.

Om Vitusapotek
Profile Picture
Publisert: 11.11.2015
Sist oppdatert: 05.06.2024

Vi vet

Vitusapotek er en landsdekkende apotekkjede med over 300 apotek og flere enn 3000 medarbeidere som liker å bruke sin faglig kunnskap. Å yte den nødvendige hjelpen, enten det er å bidra til å lege sykdom, forebygge helseproblemer eller øke det personlige velværet, byr på varierte og spennende utfordringer både faglig og menneskelig.

Vår oppgave er å dele av vår kunnskap og bevise at vårt kundeløfte – vi vet – ikke bare er fine ord, men et reelt løfte til deg som er kunde.

God helse er ikke bare fravær av sykdom

I Vitusapotek er vi spesialister på medisiner og hvordan disse virker i kroppen din. Det er viktig at medisiner brukes riktig for at du skal få best mulig effekt av dem og unngå unødvendige bivirkninger. Opplever du bivirkninger utover det som står på pakken, bør du informere oss på apoteket eller fastlegen din. Dette gjelder også andre varer enn medisiner.

Norsk Medisinaldepot

Vitusapotek eies av Norsk Medisinaldepot. Norsk Medisinaldepot har også utviklet et frivillig kjedekonsept under navnet Ditt Apotek – Norsk Medisinaldepot er dermed hovedleverandør til omtrent 300 apotek. 

NMD er en av de største leverandørene av legemidler og helserelaterte produkter via apotek. NMD har i dag distribusjonssenter i Oslo og filial i Harstad. Det er avgjørende for oss at du får de medisinene du trenger – når du trenger dem, og at du får god veiledning om riktig bruk. 

 

Anbud

Vitusapotek leverer legemidler pakket i multidose, øvrige legemidler, apotekvarer og tjenester til mer enn 100 norske kommuner. Vitusapotek er også eneleverandør av legemidler og apotekvarer til de private klinikkene Aleris, Volvat og LHL. 

NMD er eneste leverandør av legemidler finansiert av de regionale helseforetakene (H-reseptvarer) til alle private apotek i Norge. 

NMD tilbyr også fleksible løsninger for 3. partslagring til farmasøytisk industri og andre leverandører. 

Ledergruppen 

Ros-Marie Grusén 
Adm. direktør 
  

Terje Kvaal 
Operativ direktør / Chief Operating Officer (COO) 
  

Fredrik Ljungström 
Direktør Commercial 
  

Hege Willoch 
Direktør Fag- & kvalitet, Multidose 
  

Michael Ecker 
Direktør Finans- og økonomi 
  

Kristin Bryntesen Watndal 
Direktør HR 
  

Miriam Thistel 
Direktør Distribusjon 
  

Tom-Erik Korsviken 
Direktør Strategi & IT