Vitusapotek

Utenlandsrekruttering i Vitusapotek

Bor du i utlandet og ønsker å flytte til Norge? Vi i Vitusapotek har lang erfaring med utenlandsrekruttering, og vil gjerne hjelpe deg som vil søke jobb i Norge. Vi ønsker deg velkommen til å søke jobb hos oss i ett av våre mange apotek.

Sist oppdatert: 07.02.2023

Bor du i utlandet og ønsker å flytte til Norge?

Vi i Vitusapotek lever og ånder for vårt mangfold, og store deler av våre kolleger er opprinnelig fra andre hjørner av verden enn Norge. Mangfold bidrar til friske pust, nye impulser og kompetanse som er med på å berike vår bedriftskultur. Vi ønsker derfor å hjelpe deg som vil flytte til Norge med praktisk informasjon som kan bidra til å realisere drømmen om å bo i nord. 

Viktig informasjon til deg som skal søke jobb i Norge

Språk og norskkurs

Språk er et viktig verktøy for å kunne skape gode kundemøter. Vi har derfor valgt å sette et krav på norsk B2 nivå for våre ansatte som ikke har norsk som sitt morsmål. 

Hvor i Norge skal du jobbe?

Vitusapotek er lokalisert over alt i hele Norges land, og det er primært i distriktene vi har behov for farmasøyter. Dette er viktige områder der apoteket er en sentral bidragsyter til samfunnet. Vi oppfordrer deg derfor til å lese deg opp på området du søker. Er dette et område hvor du kan trives? Er du for eksempel glad i fjell, natur og fiske, kan kanskje en trivelig bygd i Nord-Norge eller på Vestlandet være noe for deg?

Tips til søknaden

Gi en detaljert presentasjon av deg selv. Her kan du gjerne inkludere følgende:

  • Fritidsinteresser
  • Familiesituasjon
  • Annen informasjon du tenker kan være relevant for oss å vite
     

Kontakt oss

Ta kontakt med rekrutteringsavdelingen vår på jobb@vitusapotek.no dersom du har spørsmål knyttet til arbeid i Norge for utenlandske farmasøyter.

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen til Vitusapotek og Norge!
 


Bilde fra en av våre utenlandsrekrutteringer 

 

Les mer: