Vitusapotek

Vitaminbjørner støtter Sykehusklovnene

Vitaminbjørner har i over 10 år vært et gledelig kosttilskudd i mange norske hjem. Gjennom sin støtte til Sykehusklovnene, bidrar de sammen til å spre positivitet og glede til tusenvis av barn innlagt på sykehus rundt om i hele landet.

Vitaminbjørner støtter Sykehusklovnene
Profile Picture
Publisert: 02.08.2021
Sist oppdatert: 17.11.2023

Vitaminbjørner sprer glede

Vitaminbjørner er et godt sammensatt multivitamin som passer for hele familien, og er laget med naturlige fargestoffer og helt uten tilsatt sukker.

Vitaminbjørner skal spre glede og har siden 2015 støttet Sykehusklovnene. Sykehusklovnene er ideell organisasjon bestående av en liten administrasjon, samt en gruppe profesjonelle og spesialtrente skuespillere/klovner. De har 15 års erfaring med sykehusklovning og har gjennom årene skapt en unik grobunn for at klovnebesøk skal være en del av hverdagen til barn innlagt på sykehus.

Støtte til Sykehusklovnene

Sykehusklovnene kommer jevnlig på besøk til barnepostene og bidrar i samspill med pasienten, foreldre, søsken og sykehusansatte til positive pusterom i en ellers utfordrende sykehushverdag.

I 2020 nådde Vitaminbjørner 5 millioner kroner i støtte til Sykehusklovenene. Sammen med veldig mange andre ble forflytting og fysiske besøk vanskelig for klovnene i 2020 grunnet koronasituasjonen. Samtidig har den gode jobben klovenene gjør aldri vært viktigere. Derfor er Vitaminbjørner og Orkla Health stolte av å ha bidratt med midler som har gjort det mulig å tilpasse seg situasjonen og utføre arbeidet trygt og effektivt hjemmefra – gjennom digital klovning. Arbeidet til Sykehusklovnene er nå også landsdekkende, samt at de har et større fokus på langstidsarbeid med pasienter.

Du kan også støtte Sykehusklovnene gjennom nettsiden deres: https://www.sykehusklovnene.no/bidra/

Kilde: Orkla Health

Sist oppdatert: august 2021

Les mer: