Vitusapotek
Hudpleie

Få slutt på kviser og uren hud

Kviser, utbrudd og hudormer – vi vet hvor irriterende og ubehagelig det kan være. Kviser er en helt naturlig del av det å være ung, men vi må innrømme at det sjelden er gøy når en av disse røde flekkene dukker opp i ansiktet. Med denne hudpleierutinen kan du minimere, fjerne og lindre kviser og annet som er lite moro på huden!

Få slutt på kviser og uren hud

Slik renser du en hud med kviser

 1. Rens – Breakout Clearing Foaming Wash
  Finnes det noen bedre følelse enn en nyrenset, fresh hud? Hudrensen er noe av det viktigste du gjør for at huden din skal trives – og for å holde nye kviseutbrudd tilbake! Visste du at hudpleieproduktene du påfører fungerer enda bedre etter en runde med rensen?
   
 2. Peel – FlashFoliant
  Har du noen gang følt at huden din blir gusten og nesten grålig, og at for eksempel sminken sitter dårligere? Dette er fordi døde hudceller hoper seg opp på hudoverflaten din. Det kjipeste med disse er at de tetter til porene dine, noe som skaper en deilig grobunn for bakterier og forurensning – med andre ord er veien til kviser og hudormer kortere! Derfor legger vi gjerne inn en peeling i hudpleierutinen som hjelper huden å kvitte seg med disse døde cellene fortere.
   
 3. Maske – Blackhead Clearing Fizz Mask
  Når du føler de sorte prikkene ta overhånd – kjør på med et lag av denne skummende masken! Den både absorberer fett fra huden og virker antimikrobiell, den er dermed hudormen og kvisens største skrekk!
   
 4. Tone – Micro-Pore Mist
  Vi ønsker oss små, usynlige porer og en hud som ikke like lett får kviser. Nyheten Micro-Pore Mist leverer! Sprayes over ansiktet etter rens og peel, og gjerne i løpet av dagen <3
   
 5. Spot treat eller boost – Breakout Clearing Booster
  Når huden er renset, peelet og tonet er den klar for sin dose med aktive, konsentrerte ingredienser som virkelig tar knekken på kvisa. Denne boosteren kan du legge rett på de vonde prikkene, eller over hele ansiktet som et serum! Det beste er at den dreper kvisefremkallende bakterier på under 15 minutter, no joke!
   
 6. Fuktighetskrem
  «Hæ - en kvisete hud trenger vel ikke fuktighet?» Tenker du kanskje. Slapp av – du er ikke alene. Det er vanlig å tro at fuktighetskremer gjør vondt verre for fet hud. Den tykke kremen tetter igjen porene, gir flere utbrudd og får oljete hud til å se mer.. vel – oljete ut. De fleste tradisjonelle fuktighetskremer er ikke utviklet for en fet hudtype – og kan fort få huden til å føles både tung og blank. Høres dette kjent ut?

  Sannheten er at en fet hud trenger masse fuktighet, spesielt når man bruker aktive ingredienser for å ta knekken på kvisene. Blir huden for tørr vil den nemlig prøve å fikse det selv ved å produsere mer olje og talg! Derfor har Clear Start et utvalg fuktighetskremer som gir vannbasert fukt, og som dermed ikke tetter porene eller gjør huden blankere.

  Skin Soothing Hydrating Lotion
  Velg den lette og lindrende Skin Soothing Hydrating Lotion dersom huden kjennes litt øm.

  Clearing Defense SPF30
  Denne kremen er et godt valg dersom du vil matte ned huden og beskytte den mot solen i tillegg - for JA, du hørte riktig – også hud med kviser trenger solfaktor!

  Cooling Aqua Jelly
  Trenger huden din en krem som ikke føles ut som en krem, men som nesten renner over av aktive ingredienser som huden elsker likevel? Nyheten Cooling Aqua Jelly er en krem som inneholder bioflavonoidkompleks – en retinol-aktig ingrediens som både reduserer overflødig talgproduksjon og jevner ut en hud som er preget av utbrudd. I tillegg inneholder den hyaluronsyre som lysner, gir næring og får huden til å opprettholde en sunn fuktighetsbalanse. En liten bonus er at kremen også inneholder en blanding av planteekstrakter – dette gjør at kremen chiller ned en irritert hud som trenger litt ekstra kjærlighet. Vi kan garantere at dere blir BFFs for alltid – du kommer aldri til å ville bruke en annen fuktighetskrem igjen!

Clear Start

Clear Start™ er en hudpleieserie utviklet av Dermalogicas hudeksperter. Serien er spesielt rettet mot en fet og uren hud med kviser og akne, og skal hjelper deg med å oppnå en klarere hud. Produktene er spesielt utviklet for en ung hud og er mild mot huden samtidig som den inneholder aktive ingredienser som bekjemper kviser og en uren hud. 

                   Clear Start

Kilde: Skintific

Sist oppdatert: februar 2021

Les mer: