Hudpleie

Makeup til sensitiv og allergisk hud

Sensitiv og allergisk hud kan lett reagere på stoffer som påføres huden. Dette gjelder selvfølgelig også for makeup. Makeupserien La-Roche Posay Makeup er en makeupserie som passer til sensitiv hud.

Makeup til sensitiv og allergisk hud

Sensitiv og allergisk hud

Sensitiv og allergisk hud er særlig vanlig hos de som har tørr hud. En tørr hud føles ofte stram, skjør, ru og stiv. Dette kan forsterkes ved bruk av gal makeup. Bruk av produkter som ikke er tilpasset sensitiv og allergisk hud kan gjøre huden rød og irritert.

La Roche-Posay Makeup er hypoallergen og passer godt til sensitiv og allergisk hud.

Makeuptips til sensitiv og allergisk hud

 

Slik legger du makeup på sensitiv og allergisk hud

Produktforslag

Rens huden grundig og påfør fuktighetskrem tilpasset sensitiv og allergisk hud. 

Hudpleieprodukter til sensitiv/allergisk hud

Bruk concealer der det trengs. En grønnfarget concealer nøytraliserer rødhet som ofte kan være et problem for sensitiv og allergisk hud.

La Roche-Posay Toleriane Teint korrigerende concealer, grønn til rødhet

Påfør en hypoallergen foundation tilpasset sensitiv hud. Bruk av feil foundation kan føre til at den hoper seg opp i fordypninger som rynker, fine linjer eller tørre partier og gir et ujevnt resultat.

La Roche-Posay Toleriane Foundation farge 15 gold

Avslutt gjerne med en fuktighetsspray i ansiktet. Dette bidrar til å roe ned huden, i tillegg til at makeupen sitter bedre.

Avene Thermal Spring Water kildevannspray

 

Tips for sensitiv og allergisk hud:

Ha med deg en flaske fuktighetsspray, for eksempel Avène Thermal Spring Water. Dusj ansiktet flere ganger om dagen med den. Mange kontorer har tørr luft som kan bidra til å irritere huden, en fuktighetsspray kan motvirke dette.