Vitusapotek
Ansiktspleie

Hudpleie fra The Inkey List

The Inkey List består av hudpleie med høykvalitetsprodukter til en rimelig pris. Oppdag deres utvalg av ledede produkter med ingredienser designet for å hjelpe deg med og finne din hudpleieløsning på en enkel måte.

Hudpleie fra The Inkey List
Profile Picture
Publisert: 25.04.2023
Sist oppdatert: 25.04.2023

Hva er det The Inkey List?

Hudpleiemerket The Inkey List vet hvor viktig det er å føle seg trygg på sin egen hud og hvor forvirrende skjønnhetsverdenen kan være. The Inkey List består av hudpleie med høykvalitetsprodukter til en overkommelig pris. Fra fuktighetsgivende hyaluronsyre- og salisylsyrerens til antialdringsretinol og lysende vitamin C. Uansett hva huden din har behov for, er det en ingrediens her for deg!

Kraftfull hudpleie for alle

Med troen på at økt kunnskap gir bedre beslutning, ble The Inkey List skapt for å gjøre dyr, luksuriøs hudpleie tilgjengelig for alle. Pleie av huden kan være forvirrende og vanskelig å forstå seg på. Med kvalitetsingredienser som lover virkelige resultater, skal produktene fra The Inkey List hjelper deg med å finne riktig hudpleie for alle dine hudutfordringer. Hudpleieproduktene inneholder så få ingredienser som mulig, uten at det går på bekostning av kvaliteten. Samtidig er prisen gunstig for lommeboken.

Enkel ingrediensliste og emballasje

Emballasjen er skapt for at absolutt alle skal kunne forstå hva produktene vil gjøre med huden. The Inkey List fokuserer på å gi en enkel og forståelig oversikt over de mest ettertraktede ingrediensene for pleie av hunden, og med sin unike emballasje er det enkelt å tyde ingredienslisten og forstå hvilke produkter som passer til de ulike hudtypene.

Produktets navn forteller deg hva produkter er, og informasjon om hvem produktet passer for og hva produkter gjør for huden kommer tydelig frem på emballasjen. Nøkkelingredienser er oppført for å gi deg økt kunnskap på en rask og enkel måte.

The Inkey List hudpleieprogrammer for ulike hudtilstander

Uansett hvilken hudtype og hudtilstand du har, så har The Inkey List et hudpleieprogram for deg:

Hudpleieprogram for uren hud

En uren hud med kviser har behov for milde og effektive produkter som renser i dybden og gjenoppretter fuktigheten i huden uten å tette igjen porene.
Vi anbefaler følgende hudpleieprodukter for både morgen- og kveldsrutinen:

Hudpleieprogram mot aldringstegn

En aldrende hud trenger effektive ingredienser som virker dypt ned i huden, samt store mengder med fuktighet.

Morgenrutine:

Kveldsrutine:


NB! PHA Toner i kveldsrutinen skal ikke kombineres med AHA (glykolsyre, melkesyre, eplecideredikk eller mandelsyre), BHA (Beta Hydroxy Acid) eller Vitamin C. Produktene kan likevel benyttes i samme hudpleieprogram, men ikke samtidig.  

Hudpleieprogram mot ujevn hudtone og hyperpigmentering

En ujevn hudtone med hyperpigmentering har behov for eksfolierende rens og fuktighet, kombinert med tilførsel av vitaminer som lysner huden og gir en jevnere hudtone.  

Morgenrutine:

Velg kun et serum, ikke begge!

Kveldsrutine:

NB! Tranexamic Acid Serum skal kun benyttes 2-3 kvelder i uken, i stedet for fuktighetskrem. Vitamin C serum skal heller ikke kombineres med AHA (glykolsyre, melkesyre, eplecideredikk eller mandelsyre), BHA (Beta Hydroxy Acid), PHA Toner, Niacinamid eller Retinol.

Hudpleieprogram for tørr hud

En tørr hud trenger tilførsel av både fettstoffer og fuktighet. Ingredienser som urea (karbamid) bidrar til å binde og holde på fuktigheten i huden, mens havrekjerneolje støtter hudens beskyttende barriere.

Morgen- og kveldsrutine:

Velg en øyekrem som passer dine behov; Retinol Eye Cream for en aldrende hud med fine linjer og rynker eller Caffeine Eye Cream som motvirker hevelse og mørke ringer under øynene.

Hudpleieprogram for fuktfattig hud

En fuktfattig hud har behov for fukt, fukt og mer fukt! Bruk derfor produkter med fuktighetsgivende egenskaper, slik som hyaluronsyre.

Morgenrutine:

Kveldsrutine:

Hudpleieprogram for sensitiv hud

En sensitiv hud har behov for milde produkter som er skånsomme på huden og som ikke tørker den ut.

Morgen- og kveldsrutine:

Ved behov, kan The Inkey List PHA Toner benyttes som en del av kveldsrutinen.

 

Kilde: Leverandør

Les mer: