Vitusapotek
Ansiktspleie

Katarina Flatland sverger til norsk hudpleie

Med årene har TV 2-personlighet Katarina Flatland blitt mye mer bevisst på hva gode hudpleierutiner og produkter kan gjøre for huden hennes, og det er nå norsk hudpleie som gjelder.

Katarina Flatland sverger til norsk hudpleie
Profile Picture
Publisert: 27.07.2020
Sist oppdatert: 17.11.2023

Nå som jeg er blitt 30 år er jeg mer opptatt av hudpleie, da jeg ser at huden min har endret seg litt med årene, sier Katarina Flatland, programleder i TV 2, influenser og medisinstudent.

Hun har fått øynene opp for hudpleie fra Dr. Greve pharma.

Fuktighet og solbeskyttelse

– Jeg er blitt mye mer opptatt av å rense huden godt, bruke gode fuktighetsprodukter og ikke minst beskytte huden min mot solen.

Jeg opplever også at jo bedre rutiner jeg har, desto mindre sminke kan jeg bruke i hverdagen, da huden min får mindre urenheter og fremstår som mer sunn, frisk og fornøyd. 

Hudpleie + sminke = sant!

Hvordan vil du beskrive huden din?

– Jeg har en normal hud og generelt lite problemer med kviser og urenheter, tørrhet eller rødme. Men det er jo klart at i perioder med mye stress, eller ved mye bruk av sminke, kan jeg merke at jeg trenger både bedre renserutiner og mer fuktighet. 

Liker effektiv og enkel hudpleie

Hvor mye tid bruker du på badet hver morgen?

– Jeg føler jeg er relativt effektiv. Jeg renser huden min i dusjen hver morgen, før jeg bruker vitamin C-serum og dagkrem. Dette lar jeg trekke godt inn, før jeg legger en enkel hverdagssminke. Totalt tar dette kanskje 20 minutter. 

Nå som du har brukt Dr. Greve pharma over en lengre periode. Hva kan du si om produktene?

– Først og fremst at det er grunnleggende gode produkter som virker effektivt og skånsomt på huden uten noen sterke eller karakteristiske lukter. 

Jeg liker kremer med mye fuktighet og må trekke frem nattkremen, som jeg synes er utrolig god. Den gir masse fuktighet som varer gjennom hele natten. 

Katarinas favorittprodukt

Hvilket hudpleieprodukt bare må du ha?

– Nå på sensommeren når jeg har fått litt farge, må jeg definitivt si den fargede dagkremen til Dr. Greve pharma. I tillegg til å gi en naturlig farget glød, har den solfaktor 15. 

Har du en beauty secret? 

– Ikke noe hokus pokus, men jeg prøver å ha noen dager i løpet av uken som er helt sminkefrie. Det gir meg i alle fall følelsen av at jeg gir huden min hvile og en pause fra alle sminkeproduktene.  

Norsk hudpleie fra Dr. Greve pharma

Dr. Greve pharma er et nytt, norsk hudpleiemerke med aktive ingredienser som selges eksklusivt hos apotek. Dr. Greve pharma har fem ulike serier med ansiktspleieprodukter basert på ulike hudtyper og behov hos norske forbrukere. Produktene er dermatologisk testet og har dokumentert effekt. 

Kom innom ditt nærmeste Vitusapotek eller sjekk utvalget i nettbutikken vår: vitusapotek.no.

Tekst: Orkla, Foto: Privat

 

Les mer: