Vitusapotek
Hår og hodebunn

NISIM hjelper mot hårtap og gjenvekst av hår

NISIM er gode hårpleieprodukter som virker på både hår og hodebunn. NISIM stopper og forebygger hårtap, og stimulerer til gjenvekst av hår.

NISIM hjelper mot hårtap og gjenvekst av hår
Profile Picture
Publisert: 10.05.2022
Godkjent av farmasøyt
Sist oppdatert: 13.12.2023

Hormonet DHT - årsak til hårtap

DiHydroTestosteron (DHT) er et potent hormon i hodebunnen som i stor grad er avgjørende for vekstforholdene i hårsekkene og i hodebunnen. Det er dette hormonet som bestemmer om hårsekken skal produsere hår eller ikke. For mye DHT i hodebunnen vil kunne føre til tynnere hår og hårtap.  

Hos menn er det som oftest mest DHT i tinningen og på toppen av hodet. Derfor er dette også områder som ofte viser de første tegn til hårtap.

Hos kvinner er DHT mer jevnt fordelt – derfor har kvinner et mer diffust hårtap.

Unngå tynnere hår og hårtap med NISIM

Klinisk dokumentasjon viser at NISIM fjerner DHT i hodebunnen.

NISIM er gode hårpleieprodukter som pleier og virker både på hår og hodebunn. NISIM Shampoo og NISIM Extract inneholder aktive ingredienser som bidrar til at hårsekkene kan produsere et friskere og sterkere hår, samtidig som de nøytraliserer DHT (Dihydrotestosteron), som ifølge forskning er en av årsakene til hårtap. 

NISIM Shampoo: Mot hårtap og har god effekt på alle typer utfordringer og problemer i hodebunnen. Tilfører hodebunnen essensielle næringsstoffer, vitaminer og biotin, som alle er viktige for en sunn hodebunn, samt en frisk og naturlig hårvekst. Det er viktig å alltid shamponere to ganger på rad; første runde fjerner DHT, andre runde tilsetter de viktige næringsstoffene i hårsekkene.

NISIM Shampoo kan alene bidra til å både stoppe og forebygge hårtap.

Ved samtidig bruk av NISIM Extract nøytraliserer den også DHT i hodebunnen, og bidrar til gjenvekst av hår som er minst flere år tilbake i tid. Merk at shampooen kan brukes alene, mens extracten brukes sammen med shampooen for effekt.

Les bruksanvisning før bruk, denne må følges nøye for best mulig resultat.

NISIM Finishing Rinse Conditioner: Gir pleie, fuktighet og næring til håret. Brukes i kombinasjon med NISIM Shampoo, og eventuelt NISIM Extract.  

 

NISIM Hair & Scalp Extract Gel: Bidrar til gjenvekst og kraftigere hår. Ekstraktet nøytraliserer DHT samtidig som det tilfører viktige næringsstoffer og øker blodsirkulasjonen i hodebunnen. Brukes i kombinasjon med NISIM Shampoo. Les bruksanvisning før bruk, denne må følges nøye for best mulig resultat.

 

Les mer:

Kilde: Leverandør

Referanser: (1). DHT Dihydrotestostero National Health Service (NHS), UK, Wikipedia, HHS (Department of Health and Human Services USA), NIH (National Institutes of Health, USA). Wikipedia https://en.wikipedia.org/wiki/Dihydrotestosterone; Activity of testosterone 5 alpha-reductase in various tissues of human skin. US National Library of Medicine, J Hormonal therapy in female pattern hair loss International Journal of Women's Dermatology Volume 3, Issue 1, March 2017, Pages 53-57loss https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2352647517300011
(2) https://www.nisim.no/Category/ShowNoSub/744/Klinisk-Studie-I.