Vitusapotek
Legg til som favoritt
  • Se større bilde

Cosmica Body Lotion Rich uparfymert 400 ml

(4) Vurder dette produktet
40% rabatt
Ord. pris
199,90
Tilbud 119,90

Produktinformasjon

Egenskaper

Ingredienser

Leveringsalternativer

Hent i apotek

Hent i apotek etter 1 time.

Lurer du på noe? Kundeservice har fullstendig informasjon om levering, retur, og kjøpsbetingelser.

Cosmica Body Lotion Rich uparfymert 400 mlApotek Tilgjengelighet Adresse Åpningstider

Produktvurdering

4,625 av 5
4 kundevurderinger Gi din vurdering
Emily N. 02/01/2023
God krem til kroppen som gir en mild og veldig god lukt. Tørker inn relativt raskt og setter seg ikke på klær dersom den får litt tid til å tørke seg inn.
Utopia 12/06/2022
God fuktighetskrem til de med litt tørr hud. Gor god fukt uten å føles det eller klissete . En av de få kremene jeg ikke reagerer på og får utslett da den er parfymefri . Om en har normal hud, anbefaler jeg samme merke men blå utgave .
Ms GlattCosmicaHud 13/03/2020
Jeg har aldri helt fått til huden min, jeg har en tørr hudtype som trenger mye fuktighet. Skjønte aldri hvorfor barbering alltid førte til prikkete bein. Brukte en haug ulike fuktighetskremer, og følte de hjalp i starten, men innså etterhvert at nei de funket ikke helt for min hud. Selv om huden ble mindre tørr, så var den definitivt ikke helt fornøyd. Så fant jeg denne. Den gjør at huden min ikke har sånne små hevede prikker, og dermed får jeg ikke prikkete hud når jeg barberer meg lengre! Den dekker med andre ord endelig behovene huden min har. Har brukt eksklusivt bare denne i flere år nå. Og kommer til å fortsette med det;) også veldig praktisk at den kommer i stor pumpeflaske (helt til man vil få ut siste rest) da går det raskt å smøre hele kroppen:)
Last flere omtaler