Vitusapotek
Hudpleie

Pro-Collagen Banking System: den største lanseringen fra Dermalogica i 2024

Den største nyheten fra Dermalogica i 2024 finner du endelig i Vitusapotek, nemlig Pro-Collagen Banking Serum. Dette er et serum som hjelper til med å bevare kollagenet i huden, som plumper og fyller huden, og som reduserer synligheten av fine linjer og rynker.

Pro-Collagen Banking System: den største lanseringen fra Dermalogica i 2024
Profile Picture
Publisert: 19.02.2024
Sist oppdatert: 19.02.2024

Hva er kollagen?

Kollagen er det proteinet som vi har mest av i kroppen og som utgjør en betydelig del av huden vår, håret, neglene, knoklene og bindevevet. Du kan tenke på kollagen som stillaset som holder alt på plass, og som hjelper huden med styrke og strukturell støtte. Samtidig hjelper det til med å opprettholde elastisiteten og fastheten for et ungt og smidig utseende.

Hvorfor trenger vi kollagen?

Kollagen er nøkkelen til å opprettholde en ungdommelig hud. Det gir rammeverket som reduserer synligheten av fine linjer og rynker, samtidig som det holder huden stram og motstandsdyktig. Kollagen hjelper også til ved sårheling og vevsreparasjon, ettersom det bidrar til veksten av nytt vev. Kort fortalt er kollagen selve fundamentet for en glødene og sunn hud. Etter hvert som vi blir eldre begynner huden vår å produsere mindre kollagen, noe som fører til synlige aldringstegn. Hudens struktur blir mindre organisert og vi får en økning av fine linjer, rynker og slapphet. Derfor er det viktig å bruke produkter som bidrar til å bevare kollagenet i huden.

Nyheten Pro-Collagen Banking Serum

Pro-Collagen Banking Serum er den siste lanseringen til Dermalogica og er et unikt produkt som bidrar til å bevare kollagenet i huden vår. Serumet er fullpakket med aktive ingredienser, blant annet et potent Pro-Collagen Preservation Complex som består av en innovativ blanding av kollagenaminosyrer, karosin dipeptid og antioksidanter for å hjelpe til med å forsvare mot frie radikaler som bryter ned kollagen. Serumets øvrige ingredienser gir næring til hudens fuktighetsbarriere, gjenoppretter hudens glød og forbedrer mykheten.

 

Dette er et serum som passer både for de som ønsker å forebygge tidlige aldringstegn i huden, men også for de som allerede opplever eksisterende aldringstegn og som ønsker å redusere disse. Den kraftige formelen i serumet støtter en mer motstandsdyktig, synlig fyldigere og mer glødende hud, samtidig som det kan redusere fremtidig forekomst av synlige linjer og rynker.

 

Kilder: Leverandør

Se alle produkter fra Dermalogica her.

Les mer: