Vitusapotek

 

 

 

Hudpleie i Vitusapotek

Spesialkompetanse innen hudpleie

Vitusapotek skal være din beste rådgiver på hud. Vi investerer i kunnskap for å kunne gi våre kunder de beste rådene og produktene til nettopp din hud. 

Bestill timeVår kompetansePrisliste

Våre behandlinger

Unn deg et avbrekk i hverdagen og gi hud og kropp litt ekstra oppmerksomhet med en av våre behandlinger. Nedenfor er et lite utvalg av alle våre behandlinger.
Vi tilbyr også kroppsbehandling, hårfjerning med voks og farging av vipper og bryn. 
Dermalogica behandlingskonsepter
Tid
Pris
Dermalogica Face Mapping®

Face Mapping® er vår profesjonelle hudanalyse, hvor vi avdekker hva huden din trenger. Vi viser deg veien til en sunn og glødende hud, og gir deg en personlig Skin Fitness Plan med skreddersydde produktanbefalinger.

10-15 min

150,- 

Dermalogica SkinFix®

SkinFix® er en rask og effektiv behandling, ideell som en oppfriskning i en travel hverdag. Perfekt før en spesiell anledning, eller hvis huden din trenger ekstra pleie og glød.

10-15 min

150,- 

Dermalogica ProSkin30®

ProSkin30® er en skreddersydd og målrettet behandling som gir resultater raskt og effektivt. Vi fokuserer på det huden trenger mest, og tilpasser behandlingen slik at du får optimale resultater. 

30 min

690,-

Dermalogica ProSkin60®

ProSkin60® er en skreddersydd og sensorisk opplevelse som tar i bruk det nyeste innen produkter, teknikker og teknologi. Det ideelle valget for deg som ønsker en resultatorientert behandling som jobber med dine unike hudpleiebehov. Resultatet er din beste hud noensinne. 

60 min

1200,-

Clear Start behandling for ung hud - ansikt eller rygg

Denne raske og effektive behandlingen er spesielt tilpasset ung hud, også de som er disponert for kviser og sorte prikker. I behandlingen fokuserer vi på dyprens og utklemming, for effektivt å klarne og forhindre utbrudd hos en tenåringhud.

45 min

590,- 

Spesialkompetanse innen hudpleie

Vitusapotek skal være din beste rådgiver på hud. Vi investerer i kunnskap for å kunne gi våre kunder de beste rådene og produktene til nettopp din hud. 

Råd og tips om hud Vår kompetanse

Hudpleie i Vitusapotek

Det er forskjell på å handle hudpleieprodukter i et Vitusapotek og andre steder. Alle produktene du finner hos oss har vært gjennom en grundig kvalitetskontroll.

Bestill time