Vitusapotek
Om oss

Om Vitusapotek

Vitusapotek er en apotekkjede med over 300 apotek over hele Norge. Vår oppgave er å dele kunnskapen til over 2000 kompetente ansatte med deg. Vi vet – er vårt løfte til deg som er kunde.

Om Vitusapotek

Uansett hvilket Vitusapotek du besøker, så skal kundeopplevelsen være den samme gode. Det viktigste for oss er at vi formidler vår kunnskap til deg på en god måte, slik at du får full nytte av produktene du får hos oss.

Vi vet

Vitusapotek er en landsdekkende apotekkjede med over 300 apotek og flere enn 2000 medarbeidere som liker å bruke sine faglige kunnskaper. Å yte den nødvendige hjelpen, enten det er å bidra til å lege sykdom, forebygge helseproblemer eller øke det personlige velværet byr på varierte og spennende utfordringer både faglig og menneskelig.

Vår oppgave er å dele av vår kunnskap og bevise at vårt kundeløfte – vi vet – ikke bare er fine ord, men et reelt løfte til deg som er kunde.

God helse er ikke bare fravær av sykdom

I Vitusapotek er vi spesialister på medisiner og hvordan disse virker i kroppen din. Det er viktig at medisiner brukes riktig for at du skal få best mulig effekt av dem og unngå unødvendige bivirkninger. Opplever du bivirkninger utover det som står på pakken, bør du informere oss på apoteket eller fastlegen din. Dette gjelder også andre varer enn medisiner.

Norsk Medisinaldepot

Vitusapotek eies av Norsk Medisinaldepot AS (NMD).
NMD har også utviklet et frivillig kjedekonsept under navnet Ditt Apotek - NMD er dermed hovedleverandør til omtrent 300 apotek.

NMD er en av de største leverandørene av legemidler og helserelaterte produkter via apotek. NMD har i dag distribusjonssenter i Oslo og filial i Harstad. Det er avgjørende for oss at du får de medisinene du trenger – når du trenger dem, og at du får god veiledning om riktig bruk.

Kvalitet skal kjennetegne alt vi gjør, og NMD er ISO-sertifisert i henhold til ISO-standarden NS-EN ISO 9001:2008 og miljøstandarden NS-EN ISO 14001:2004.

Våre eiere

Norsk Medisinaldepot AS er en del av McKesson Europe, som er eid av McKesson Corporation. McKesson er et ledende selskap innen helsesektoren, innenfor apotek, helseteknologi, forsyningskjeder, spesialpleie og samfunnsonkologi, og har merkevarer i 13 europeiske land. I 2019 ble McKesson Corporation rangert på 7. plass på Fortune 500. 

For mer informasjon, besøk www.mckesson.eu.

Henvendelser til Vitusapotek

Vitusapotek
Alf Bjerckes vei 28
PB 183 Kalbakken, N - 0903 Oslo
e-post: post@nmd.no
Tlf.: +47 24 05 30 00 Fax.: +47 24 05 30 01