Vitusapotek
Legg til som favoritt
  • Se større bilde

Cliniderm Age Defence Sun Face Cream SPF50 40 ml

(6) Vurder dette produktet
Pr. stk
259,90

Produktinformasjon

Egenskaper

Ingredienser

 Fri frakt ved kjøp over 450,- 

Leveringsalternativer

Hent i apotek

Hent i apotek etter 1 time.

I postkassen / post i butikk

Få varene sendt i posten innen 2-5 virkedager.

Levering på døren

Få varene levert hjem innen 2-5 virkedager.

Lurer du på noe? Kundeservice har fullstendig informasjon om levering, retur, og kjøpsbetingelser.

Cliniderm Age Defence Sun Face Cream SPF50 40 mlApotek Tilgjengelighet Adresse Åpningstider

Produktvurdering

3,143 av 5
6 kundevurderinger Gi din vurdering
S 28/07/2022
Jeg elsker denne solkremen her. I starten synes jeg den prellet/flasset av huden, men etter at jeg begynte å varme den opp i hendene har det hjulpet veldig med flassingen. Dessuten slet jeg også i en periode med whitecast, men ikke nå lenger. Solkremen legger seg så fint på huden, gir fukt og en helt nydelig glød. Har prøvd mange forskjellige solkremer, men denne topper alle. Solkremen har jeg kjøpt fast hvert år, noe jeg vil absolutt fortsette med!
S 19/07/2022
Har testet mange solkremer, men denne går jeg alltid tilbake til uansett hva. Hadde problemer med at den prellet av huden, men det jeg fant ut var å varme opp solkremen i hendene (m/ 3-4 pump) før jeg påførte den i fjeset, og det hjelper veldig mot prelling/flassing. Elsker også at den er rimelig i pris, da jeg alltid kjøper når det er salg på solkrem. I tillegg er jeg også veldig glad i den fine gløden den gir, samtidig som jeg får litt fukt og null whitecast. Storfornøyd!
Camilla 04/04/2022
Preller lett av. Hvis man har serum under, eller ønsker å ha sminke over, så preller kremen av, og man ender opp med å få små, hvite flak i ansiktet. Det samme skjer når man soler seg og vil påføre mer solkrem etter et par timer. Bortsett fra det, god beskyttelse og gir fuktighet.
Martine 19/03/2022
Piller av etter 1 minutt, umulig å ha sminke over
Mari 16/05/2019
Kjøpte denne for litt siden fordi jeg ble anbefalt den og fordi den er en av de få solkremene i Norge som Oppfyller kravene om miljøvennlige, allergivennlige og ikke-hormonforstyrrende stoffer, i tillegg til at den har høy solfaktor med både UVA og UVB. Likevel ble jeg veldig skuffet... Aplikatoren er veldig liten og det er greit nok, men selve kremen fungerer ikke så bra. Filteret er hvitt, slik at huden blir grå når man har den på. I tillegg trekker den ikke inn i huden selv etter at jeg har prøvd å bytte fuktighetskremen jeg bruker under. Som følge begge disse faktorene skaller kremen også av hvis den påføres i et dobbelt lag eller hvis man kommer borti ansiktet utover dagen og da ser restene ut som død hud, selv om det egentlig bare er krem. Dette skuffet meg veldig, men ser at pakningen er oppdatert, håper innholdet er det og.
Last flere omtaler