Vitusapotek
VI+ kundeklubb

VI+ Bonus

Det lønner seg å være kunde hos Vitusapotek, spesielt om du er medlem i VI+ med bonusopptjening. Du får bonuspoeng for hver krone du handler for – både i apotek og i nettapoteket. Poengene byttes inn i verdisjekker eller gratis produkter. Du får også unike tilbud på aktuelle produkter, samt faste fordeler. 

FÅ BONUSPOENG PÅ
ALT DU KJØPER
Registrer deg som medlem i dag

VI+ Bonus

Fordeler med å være VI+ bonusmedlem

 

  • Bonuspoeng på alt du handler, både i apotek og på nett. Dine opptjente bonuspoeng dersom du har 2500 poeng eller mer gjøres fire ganger per år om til bonustilbud i form av en verdisjekk eller utvalgte gratisprodukter med høyere verdi. 
  • Faste tilbud for medlemskunder hele året.
  • Egne kampanjetilbud for medlemmer.
  • Opptjening av ekstra bonuspoeng på utvalgte varer
  • Bonusaktiviteter gjennom året hvor du kan få ytterligere poeng.

Slik starter du din bonusopptjening

 

  1. Registrer deg som VI+ medlem.
  2. Legg til betalingskort for å bli bonusmedlem.
  3. Ferdig! Nå samler du automatisk bonuspoeng når du handler med registrerte betalingskort.
     

For å få bonuspoeng må du først registrere deg som VI+ medlem, for så å knytte ditt betalingskort opp mot din medlemsprofil på vitusapotek.no. Ved registrering av bankkort med BankAxept logo er det kontonummer (11 siffer) som skal legges inn. Ved registrering av kredittkort så er det bare kortnummer (16 siffer) som skal registreres. 

Tillatte korttyper er:  BankAxept kort (bankkort) og følgende kredittkort: Visa, Mastercard og American Express. Betalingsløsninger som dessverre ikke støttes er: ApplePay/GooglePay/GarminPay.

Da vil du automatisk få bonuspoeng hver gang du handler, og det blir enda mer lønnsomt å være kunde hos oss i Vitusapotek. Som medlem opptjener du bonuspoeng på alle dine kjøp (gjelder også for legemidler) hos Vitusapotek. Poengene beregnes ved at du får ett poeng for hver krone på sluttsummen av din handel. Av og til får du også ekstra bonuspoeng på utvalgte varer og aktiviteter.

Hva er verdien av bonuspoengene?

1 KR BETALT = ETT BONUSPOENG

 

Fire ganger i løpet av året gjøres bonuspoengene om til verdisjekker:

BONUSPOENG VERDISJEKK
2.500  kr. 50
5.000 kr. 100
7.500 kr. 150
10.000 kr. 200

Bonussaldo oppdateres normalt i løpet av noen dager. Saldo og opptjening vil være tilgjengelig ved å logge på Min Profil.

Hvordan benytte bonuspoengene dine

Fire ganger i året vil dine opptjente bonuspoeng gjøres om til bonustilbud i form av en verdisjekk eller utvalgte bonusprodukter. Du velger selv om du vil benytte verdisjekken på tilsvarende sum i rabatt på ett valgfritt produkt eller velge ett av tre utvalgte bonusprodukter.

Periodene for utstedelse er satt til; 10. mars, 10. juni, 10. september og 10. desember, eller første påfølgende virkedag. En verdisjekk/gratis bonusprodukt har en gyldighet på 10 uker fra utstedelsesdato og kan kun benyttes én gang. Verdisjekker kan ikke benyttes på legemidler. Den delen av betalingen som gjøres med verdisjekk gir ikke grunnlag for nye bonuspoeng. Eventuelle restpoeng lagres til neste utstedelse. Bonuspoeng er gyldige i ett år fra de er opptjent.

 Verdisjekker utstedes ikke forskuddsvis. Det er ikke mulig å bytte bonusprodukter til en annen vare eller i kontanter. Du må vise gyldig legitimasjon ved utløsning av dine bonusfordeler.

Medlemsvilkårene finner du her

Tjen bonuspoeng på flere måter

Ved å engasjere deg i ulike aktiviteter vil du kunne tjene opp enda flere poeng. Du får nå poeng ved å verve en venn eller ekstra miljøbonus ved retur av gamle medisiner og bruk av gjenbruksnett. Følg med via VI+ nyhetsbrev og vi vil holde deg oppdatert på andre aktiviteter som gir poeng.

Andre fordeler

 Som VI+ bonusmedlem får du spesialtilbud på alle kampanjer, faste tilbud på gode produkter, samt råd, tips og masse inspirasjon. I tillegg kan du hente gratis Schengen-attest (verdi 85,-) hos alle Vitusapotek. Husk pass og dokumentasjon på legemidlet du trenger attest for.

Ofte stilte spørsmål

Les mer her for ofte stilte spørsmål. Vi har satt sammen noen spørsmål med svar som vi håper kan være til god hjelp dersom du lurer på noe.

Registrer deg i dag!

Sist oppdatert: januar 2020