VI+ kundeklubb

VI+ Bonus

Det lønner seg å være kunde hos Vitusapotek, spesielt om du er medlem i VI+ med bonusopptjening. Nå får du bonuspoeng for hver krone du handler for – både i apotek og på nett. Som medlem får du, i tillegg til gode råd og tips fra våre ansatte, unike tilbud på aktuelle produkter, samt faste fordeler. 

Registrer deg som medlem i dag

VI+ Bonus

Ofte stilte spørsmål

Les mer her for ofte stilte spørsmål. Vi har satt sammen noen spørsmål med svar som vi håper kan være til god hjelp dersom du lurer på noe.

Slik starter du din bonusopptjening

For å få bonuspoeng må du først registrere deg som VI+ medlem, for så å knytte ditt foretrukne betalingskort opp mot din medlemsprofil på vitusapotek.no. Ved registrering av bankkort med BankAxept logo er det kontonummer som skal legges inn. Ved kontaktløs betaling kan det være nødvendig å registrere kortnummer også for å få registrert poeng. Ved registrering av kredittkort så er det bare kortnummer som skal registreres.

Da vil du automatisk få bonuspoeng hver gang du handler, og det blir enda mer lønnsomt å være kunde hos oss i Vitusapotek. Som medlem opptjener du bonuspoeng på alle dine kjøp hos Vitusapotek. Poengene beregnes ved at du får ett poeng for hver krone på sluttsummen av din handel. Av og til får du også ekstra bonuspoeng på utvalgte varer og aktiviteter.

Ved utstedelsestidspunktene konverteres følgende bonuspoeng til verdisjekker:

Bonuspoeng:              Verdisjekk:

2.500                          kr.50

5.000                          kr.100

7.500                          kr.150

10 000                        kr. 200

Bonussaldo oppdateres normalt i løpet av noen dager men det kan i noen tilfeller gå 1 uke. Saldo og opptjening vil være tilgjengelig ved å logge på Min Profil på www.vitusapotek.no.

Tjen bonuspoeng på flere måter

Ved å engasjere deg i ulike aktiviteter vil du kunne tjene opp enda flere poeng. Du får nå poeng ved å verve en venn eller for å dele utvalgte artikler på Facebook. Følg med i VI+ nyhetsbrev og vi vil holde deg oppdatert på andre aktiviteter som gir poeng.

Hvordan benytte bonuspoengene dine

Fire ganger i året vil dine opptjente bonuspoeng gjøres om til bonustilbud i form av en verdisjekk eller utvalgte bonusprodukter. Du velger selv om du vil benytte verdisjekken på tilsvarende sum i rabatt på ett valgfritt produkt eller velge ett av tre utvalgte bonusprodukter. Periodene for utstedelse er satt til; 11. mars, 10. juni, 10. september og 10. desember, eller første påfølgende virkedag. En verdisjekk/gratis bonusprodukt har en gyldighet på 10 uker fra utstedelsesdato og kan kun benyttes én gang. Verdisjekker kan ikke benyttes på legemidler. Den delen av betalingen som gjøres med verdisjekk gir ikke grunnlag for nye bonuspoeng. Eventuelle restpoeng lagres til neste utstedelse.  Verdisjekker utstedes ikke forskuddsvis. Det er ikke mulig å bytte bonusprodukter til en annen vare eller i kontanter. Du må vise gyldig legitimasjon ved utløsning av bonus.

Medlemsvilkårene finner du her

Andre fordeler

 Som VI+ bonusmedlem får du spesialtilbud på alle kampanjer, faste tilbud på gode produkter, samt råd, tips og masse inspirasjon. I tillegg kan du hente gratis Schengen-attest (verdi 85,-) hos alle Vitusapotek. Husk pass og dokumentasjon på legemidlet du trenger attest for.

Registrer deg i dag!

Sist oppdatert: desember 2018