Vitusapotek
Jul

Flotte julegaver til henne

Nydelige håndkremer, varme småplagg, deilig kroppspleie og hudpleie hun vil elske! Her er mange gode tips til julegaver for damer i alle aldre.

Flotte julegaver til henne
Profile Picture
Publisert: 06.02.2023


Det skal være enkelt å kjøpe julegaver. Samtidig skal de komme til nytte og ikke havne bakerst i en skuff eller innerst i et skap.

Hos Vitusapotek har vi julegaver som hun har bruk for i hverdagen. Og hos ditt nærmeste Vitusapotek og i nettapoteket finner du små og store julegaver til gunstige priser.

Her årets fineste julegavetips til henne med hudpleie, kroppspleie og strikkeplagg som varmer.

Hudpleie til henne

Hos Vitusapotek kan du trygt kjøpe hudpleie til henne. Vi har hudpleie for alle hudtyper og hudtilstander, selv den mest sensitive hud. 

I tillegg finner du ansatte med utdannelse og kompetanse på hud i våre apotek over hele landet. Kom innom ditt nærmeste Vitusapotek for gode råd innen hudpleie og tips til julepresanger. Vi vet!

Her er noen av julens hudpleiefavoritter til henne:

Se alle våre julefavoritter til henne her!

Hverdagsluksus og kroppspleie til henne

Til jul har Vitusapotek ekstra mange fine gavepakker med god kroppspleie som passer til alle damer, så her er det vanskelig å trå feil! Flere av gavepakkene er til svært fornuftige priser. Her finner du helt sikkert noe til datteren, kjæresten, mamma, svigermor eller en god venninne. 

Eksklusivt og lekkert fra L’Occitane

Det populære franske hudpleiemerket L'Occitane finner du kun hos Vitusapotek landet rundt, i tillegg til L'Occitanes egne utsalg i større byer og på enkelte flyplasser. Mange norske kvinner har funnet sine hud- og kroppspleiefavoritter fra L’Occitanes kvalitetsprodukter. Og hver jul kommer L’Occitane med nye flotte gavepakker, slik som blant annet L`Occitane populære hånd og fotkrem, julegavesett med L’Occitanes gavesett med dusjolje, håndsåpe og håndkrem med nærende og pleiende sheasmør og gavesett med bestselgerne fra L’Occitanes berømte mandelserie.

Myke pakker som varmer henne

Små strikkeplagg som ullsokker, luer, halser, vanter og votter har alle bruk for. Hos Vitusapotek finner du gaver som varmer til henne, som alle inneholder ull. Strikkeplaggene er behagelige mot huden og kløfrie. 

Ull-Rik ullue med kashmir til dame - Elegant og varm lue med kashmir. Form og kvalitet gjør lua til en perfekt og myk lue for daglig bruk.

Ull-Rik ullvotter med skinnkant til dame - Ullvotter i tovet ull i fargen cream. Perfekt passform med skinnkant. Holder fingre og hender varme på kalde dager. 100% ull.