Vitusapotek Kjelsås

Åpningstider

mandag: 09:00-18:00
tirsdag-onsdag: 09:00-17:00
torsdag: 09:00-18:00
fredag: 09:00-17:00
lørdag: 10:00-15:00

Vårt apotek på Kjelsås formidler faglig kunnskap

Vårt apotek på Kjelsås formidler faglig kunnskap til deg på en trygg og god måte, enten ved å bidra til å lege sykdom, forebygge helseproblemer eller øke personlig velvære.

Vårt apotek på Kjelsås har dyktige medarbeidere og farmasøyter som ønsker å hjelpe deg med riktig bruk av dine medisiner. Apoteket har også apotektekniker med utvidet hudpleiekompetanse. Vitusapotek Kjelsås ligger i trivelige lokaler ved Stillatoget på Frysja, vi har gode parkeringsmuligheter og kort vei til bussholdeplass og togstasjon. I vårt apotek på Kjelsås vil du finne et bredt utvalg av medisiner, kjente apotekvarer, hudpleieprodukter av høy kvalitet, vitaminer og kosttilskudd. Besøk Vitusapotek Kjelsås i åpningstiden eller bestill dine medisiner og apotekvarer i vår nettbutikk på vitusapotek.no. Vi setter også influensavaksine i apoteket vårt. Resepten på influensavaksine kan du bestille på nett, på evaksine.no. Deretter kan du hente ut vaksinen din og sette den direkte hos Vitusapotek Kjelsås.
Ved bestilling av medisiner og andre apotekvarer i vårt apotek på Kjelsås, sender apoteket deg SMS når varene er klargjort for henting innen 1 time i apotekets åpningstid. Vårt kundeløfte - Vi vet - er vårt løfte til deg.

Bestill dine medisiner og apotekvarer for levering hjem eller hent i apotek.