Vitusapotek

Vitusapotek Jessheim Storsenter

Åpningstider

mandag-fredag: 10:00-21:00
lørdag: 10:00-19:00

Vårt apotek i Jessheim formidler faglig kunnskap

Vårt apotek i Jessheim formidler faglig kunnskap til deg på en trygg og god måte, enten ved å bidra til å lege sykdom, forebygge helseproblemer eller øke personlig velvære.
Vårt apotek i Jessheim har dyktige medarbeidere, apotekteknikere og farmasøyter som ønsker å hjelpe deg med riktig bruk av dine medisiner. Besøk vårt apotek i Jessheim i åpningstiden eller bestill dine medisiner og apotekvarer i vår nettbutikk på vitusapotek.no. Vitusapotek Jessheim Storsenter hudpleieserien Dermalogica, L`Occitane og REN. Vitusapotek Jessheim Storsenter Er lokalisert på kjøpesenteret, rett innenfor hovedinngangen fra Jessheim stasjon og er lett tilgjengelig for alle med både tog, buss og bil. I vårt apotek i Jessheim vil du finne et bredt utvalg av medisiner, kjente apotekvarer, hudpleieprodukter av høy kvalitet, vitaminer og kosttilskudd. Hos Vitusapotek Jessheim Storsenter tilbyr vi innovative, kjente og prisvinnende hudpleieserier som Klairs og Patchology. Velvære- og hudpleieproduktene er tilpasset alle hudtyper med nøye utvalgte ingredienser innenfor økologisk og vegansk kroppspleie, koreansk hudpleie og ansiktsmasker. Vitusapotek Jessheim Storsenter tilbyr også ulike pasienttjenester som Medisinstart og Inhalasjonsveiledning. De fleste Vitusapotek tilbyr nå både influensavaksinasjon, reisevaksiner og annen vaksinering i apotek. I tillegg til gode råd og tips fra våre ansatte kan du som medlem i kundeklubben VI+Bonus få unike tilbud og bonuspoeng på det du handler hos Vitusapotek både i apotek og på nett.
Ved bestilling av medisiner for henting i vårt apotek i Jessheim, sender apoteket deg SMS når varene er klargjort for henting innen 1 time i apotekets åpningstid.
Bestill dine medisiner og apotekvarer for levering hjem eller hent i apotek.