Vitusapotek

Det er trygt å handle på apoteket

Trenger du noe fra apoteket, men er i karantene? Ønsker du å hjelpe andre og hente medisin for dem? Eller kanskje du ønsker medisinene dine levert hjem på døren? Velkommen til en trygg handel hos Vitusapotek!

Det er trygt å handle på apoteket
Profile Picture
Publisert: 07.04.2020
Sist oppdatert: 13.12.2023

Det er viktig at det er trygt for kundene våre å handle i et av våre 275 Vitusapotek. Derfor har vi innført en rekke tiltak som bidrar til å minimere smitterisiko, både av hensyn til deg som kunde og for våre medarbeidere. Da kan alle våre kunder få tilgang til sine medisiner og apotekvarer.

Flere tiltak er innført for å gjøre det trygt å handle i apoteket

  1. Kun et begrenset antall kunder får være inne i apoteket samtidig, dette for å holde god avstand til hverandre.
  2. Vi ber våre kunder å holde 1-2 meter avstand til både andre kunder og personalet.
  3. Pleksiglass er montert på diskene. Dette for å beskytte både deg som kunde og våre medarbeidere.
  4. Renholdsrutiner i apoteket er ytterligere forsterket, disker og utstyr sprites og vaskes jevnlig.
  5. Vi oppfordrer til bruk av kontaktløs betaling fremfor kontanter.

Trygg handel på Vitusapotek.no

Hos Vitusapotek ønsker vi en trygg handel både i apotek og på nett. Ved bestilling av resepter logger du deg først inn med bankID her. Når du har lagt alt du trenger i handlekurven velger du hvordan du vil ha varene levert, og legger inn kontaktinformasjon og betalingsinformasjon. Ved handel i vårt nettapotek kan du som kunde velge mellom levering hjem eller til post i butikk, og Klikk & Hent i apotek.

Normalt kan du hente i apotek innen 1 time, og få varene levert hjem eller til post i butikk etter 2-7 dager, men for tiden må du påberegne noe mer tid grunnet stor pågang. Vi ber om forståelse for dette. Henting i apotek er uten fraktkostnader.

Tenk alternativt hvis du er syk

På apoteket kan det være kunder som er spesielt utsatt for sykdom. Har du symptomer på luftveisinfeksjon, som forkjølelse og sår hals, er smittet eller er i karantene – ønsker vi ikke at du møter opp selv i apoteket. Våre medarbeidere er en viktig del av helsepersonellet i Norge, og vi ønsker å være friske og raske for å holde apotekene åpne.

Benytt gjerne en fullmakt for de som skal hente varene for deg, les mer om fullmakt her.

Klikk & Hent–ordre gir korte og effektive besøk på apoteket. Da mottar du en SMS fra apoteket når ordren din er klar til henting. Det er en fin ordning å benytte hvis noen med fullmakt skal hente for deg, og også for deg som er frisk. Les mer om Klikk & Hent her.

Våre dyktige medarbeidere hjelper deg med en trygg handel enten du ønsker å få varene sendt hjem eller om du oppsøker apoteket. Finn ditt Vitusapotek her.