Vitusapotek

Flotte julegaver til henne

Nydelige håndkremer, varme småplagg, deilig kroppspleie og hudpleie hun vil elske! Her er mange gode tips til julegaver for damer i alle aldre.

Flotte julegaver til henne
Profile Picture
Publisert: 13.11.2020
Sist oppdatert: 29.11.2023


Det skal være enkelt å kjøpe julegaver. Samtidig skal de komme til nytte og ikke havne bakerst i en skuff eller innerst i et skap.

Hos Vitusapotek har vi julegaver som hun har bruk for i hverdagen. Og hos ditt nærmeste Vitusapotek og i nettapoteket finner du små og store julegaver til gunstige priser.

Her årets fineste julegavetips til henne med hudpleie, kroppspleie og strikkeplagg som varmer.

Hudpleie til henne

Hos Vitusapotek kan du trygt kjøpe hudpleie til henne. Vi har hudpleie for alle hudtyper og hudtilstander, selv den mest sensitive hud. 

I tillegg finner du ansatte med utdannelse og kompetanse på hud i våre apotek over hele landet. Kom innom ditt nærmeste Vitusapotek for gode råd innen hudpleie og tips til julepresanger. Vi vet!

Her er noen av julens gavefavoritter til henne:

Se alle våre overraskelser og julefavoritter til henne her!

Hverdagsluksus og kroppspleie til henne

Til jul har Vitusapotek ekstra mange fine gavepakker med god kroppspleie som passer til alle damer, så her er det vanskelig å trå feil! Flere av gavepakkene er til svært fornuftige priser. Her finner du helt sikkert noe til datteren, kjæresten, mamma, svigermor eller en god venninne. Se vårt store utvalg av hud og kroppspleie til henne her. 

Eksklusivt og lekkert fra L’Occitane

Det populære franske hudpleiemerket L'Occitane finner du kun hos Vitusapotek landet rundt, i tillegg til L'Occitanes egne utsalg i større byer og på enkelte flyplasser. Mange norske kvinner har funnet sine hud- og kroppspleiefavoritter fra L’Occitanes kvalitetsprodukter. Og hver jul kommer L’Occitane med nye flotte gavepakker, slik som blant annet L`Occitane populære hånd og fotkrem, julegavesett med L’Occitanes gavesett med dusjolje, håndsåpe og håndkrem med nærende og pleiende sheasmør og gavesett med bestselgerne fra L’Occitanes berømte mandelserie.

Myke pakker som varmer henne

Små varme plagg som pannebånd, luer, votter og tøfler har alle bruk for. Hos Vitusapotek finner du gaver som varmer til henne.