Stoffer i produkter

Hudpleieprodukter i Vitusapotek

Vitusapotek har i flere år jobbet systematisk for å bli den beste på hud. Vi ønsker at du skal finne produkter tilpasset din hud hos Vitusapotek uansett hudtype, hudtilstand og preferanser. Vitusapotek hjelper deg å finne de riktige produktene for din hud og vi tilbyr deg bare kvalitetskontrollerte produkter som holder det de lover.

Hudpleieprodukter i Vitusapotek

Hvorfor handle dine hudpleieprodukter hos Vitusapotek?

Vitusapotek hjelper deg å finne riktige produkter for din hud uansett hudtype, hudtilstand og preferanser. Vi jobber hele tiden for å kunne tilby et bredt sortiment så alle kan finne sin favoritt hos Vitusapotek. Declaré, Dermalogica, REN Skincare og  L´Occitane en Provence er de seneste tilskuddene innen hudpleie. Se her for alle får merker

Investerer i kunnskap

I et stort antall Vitusapotek møter du personale som har vært på Hudpleieakademiet, en av Norges største hudpleieskoler og fått spesialkompetanse innen dermatologi. Dermatolgi er hudens anatomi og fysologi i tillegg til kosmetisk kjemi. Hovedvekten i opplæringen ligger i å analysere og avdekke dine behov. Dette for å gi deg enda større utbytte av å være kunde hos Vitusapotek

Vi har også seks hudpleiesalonger tilknyttet våre apotek. Se oversikt over behandlinger og apotek her.

Hudpleiende makeup som passer selv den mest sensitive huden

La Roche-Posay og Idun Minerals er makeup tilpasset alle hudtyper, til og med den mest sensitive huden.

  • La Roche-Posay makeup kombinerer den dermatologiske ekspertise og toleranse du kjenner og forventer fra La Roche-Posay med alt det beste fra luksuriøs makeup og passer til alle hudtyper – også den mest sensitive.
  • Idun Minerals makeup- serie er basert på naturlige høyrensede mineraler. Dette og de rene og naturlige ingrediensene gjør at produktene passer til alle hudtyper, også de med sensitiv hud. Mineralene består av pigmenter som sikrer en unik struktur og fargespill.

Streng kvalitetskontroll av produktene hos Vitusapotek

Alle produkter klassifisert som legemidler i Norge er underlagt en godkjenningsprosess hos Statens legemiddelverk. Når vi tar inn andre varer i våre apotek, som for eksempel hudprodukter vurderer vi kvaliteten selv. Det finnes lovverk og forskrifter som leverandørene er pliktig å følge, men i Vitusapotek foretar vi en ekstra vurdering av alle produkter for å sjekke at dette virkelig stemmer. Hos oss er det ikke nok med stikkprøvekontroll. Ikke alle produkter kommer inn i varmen hos Vitusapotek. Les mer om kvalitetskontroll i Vitusapotek her.

Se hudpleie produkter til ansikt og kropp