Vitusapotek
Sminke

Sminke til jul og julebord

Til julens festligheter kan vi tillate oss å ta frem fargene. Røde lepper og sotete øyne slår aldri feil, og avslutter du med en rouge eller blush får du den perfekte julesminken. Velg sminkeprodukter som pleier og tar vare på huden din. Her finner du produkter til både sensitiv hud og sensitive øyne, veganske produkter og produkter uten parfyme og parabener.

Sminke til jul og julebord
Profile Picture
Publisert: 24.11.2015
Sist oppdatert: 01.12.2023

Rødt til leppene

Til leppene er alt fra oransjerødt til dypeste burgunder en del av trendbildet i julesesongen. Bruk en leppestift som også pleier leppene, da unngår du samtidig problemet med såre og sprukne vinterlepper.

 

IDUN Minerals har et stort utvalg av friske og fine farger til leppene. Produktene er pleiende og nærende for leppene dine, samtidig som de også gir en holdbar farge. 

Klassisk og sotet

Til markerte lepper kan det være en god ide å holde øyesminken relativt nøytral i fargen, men med fyldige vipper. Ønsker du en look med mer markerte øyne, er brune toner og sotede øyne alltid en festklassiker. 

IDUN Minerals har en rekke øyenskygger og annen øyesminke i lekre farger og konsistenser. Her kan du velge mellom produkter som kan gi deg alt fra en sofistikert hverdagslook til en mer dramatisk festlook. Produktene er uten parfyme og parabener og kan brukes ved sensitive øyne og kontaktlinsebruk. 

Skånsomt til øynene

Mange drømmer om den perfekte eyelineren, særlig til festlige anledninger. Smal liner langs øvre vippekant er anvendelig og pent både til hverdags og til fest.

For deg med sensitive øyne er det viktig å velge skånsomme produkter, både når det gjelder mascara og eyeliner.

At øvelse gjør mester er veldig sant når det gjelder påføring av eyeliner. Mange synes det er enklest å få til jevn eyeliner med en mykere blyant eller flytende eyeliner. Pass på at streken blir lik på begge øyne for et vakkert og symmetrisk resultat. 

 

IDUN Minerales Mascara gir maksimalt volum og fyldige vipper uten å klumpe. Eyeliner og kayal er enkle å påføre selv for den uerfarne, og gir et tett og presist resultat. Mascara fra IDUN Minerales tolereres av de aller fleste og er tilpasset sensitive øyne. 

Fremhev benstrukturen

Rouge, eller blush, gir ansiktet et løft og fremhever ansiktets benstruktur. Velg mellom ulike bærtoner eller en varmere fersken- og karamelltone. Rogue bør påføres langs kinnbena og kinnets eple i myke, oppadgående sirkelbevegelser. 

IDUN Minerals har et bredt utvalg av blush i ulike fargenyanser. Alle produktene er testet på sensitiv hud.


Les mer: