Lakris med melkesjokolade og smak av karamell
Melkesjokolade 70 %: (sukker, kakaosmør, helmelkspulver, kakaomasse, aroma (ammoniumklorid), lakrisekstrakt, emulgator (soyalecitin), karamellaroma, fargestoff (vegetabilsk kull), naturlig vaniljearoma, overflatebehandlingsmiddel (E904), glukosesirup, modifisert tapiokastivelse, vegetabilsk olje (kokos og raps)) Lakris 30 % (hvetemel, glukosesirup, sukkersirup, konsistensmiddel (sorbitolsirup), lakrisekstrakt, aroma (ammoniumklorid), sukker, naturlig anis aroma, overflatebehandlingsmiddel (karnaubavoks)).
Kakaotørrstoff i melkesjokolade min. 30 %.
Kan inneholde spor av nøtter og mandler.
Lakris trukket med hvit sjokolade og bringebær
Hvit sjokolade (70%): (Sukker, kakaosmør, helmelkspulver, mysepulver, laktose, bringebærpulver(2%), emulgator (soyelecitin), bringebæraroma, rødbetjuice, naturlig vaniljearoma, overflatebehandlingsmiddel (E904, glukosesirup, modifisert tapiokastivelse, vegetabilsk olje (kokos og raps)) Lakris (30%): (hvetemel, glukose-sirup, sukkersirup, lakrisekstrakt, konsistensmiddel (sorbitolsirup), aroma (ammoniumsklorid), sukker, naturlig anisaroma, overflatebehandlingsmiddel (karnaubavoks)). Kakaotørrstoff min. 25% kakao i hvit sjokolade. Kan inneholde spor av nøtter og mandler.