Næringsinnhold pr. 100 ml Respifor: ENERGI kcal 150 VITAMINER kJ 635 A µg RE 127 Karotenoider mg 0,60 PROTEIN g 7,5 D µg 1,4 nitrogen g 1,2 E mg α-TE 5,0 kasein g 3,8 K µg 11 myse g 3,8 B1 mg 0,30 N:Non protein energy 1:100 B2 mg 0,32 Niacin mg-NE 3,6 FETT g 3,3 Pantotensyre mg 1,1 mettet g 0,5 B6 mg 0,35 enumettet g 1,9 Folsyre µg 53 flerumettet g 0,9 B12 µg 0,50 linolsyre g 0,70 Biotin µg 8,0 α-linolensyre g 0,14 C mg 40 Kolin mg 74 KARBOHYDRAT g 22,5 sukkerarter g 6,0 (8,4*)
ENERGIFORDELING laktose g 2,0 Protein E% 20,0 polysakkarider g 16,3 (13,9*) Fett E% 20,0 andre g 0,2 Karbohydrat E% 60,0
KOSTFIBER g - (0,3*)
VANN ml 76 løselige g (0,1*) Osmolaritet mOsmol/l 425-465 uløselige g (0,2*) Osmolalitet mOsmol/kg H2 O 555-610 Potential Renal
MINERALER Solute Load mOsmol/l 521 (540*) Natrium mg (mmol) 55 (2,4)/75* (3,2*) Viskositet mPa.s 25 (40*) Kalium mg (mmol) 110 (2,8)/150* (3,8*) Surhetsgrad pH 6,7 Klor mg (mmol) 60 (1,7) Kalsium mg (mmol) 155 (3,9) Fosfor mg (mmol) 100 (3,2) Magnesium mg (mmol) 15 (0,6) Jern mg 3,2 Sink mg 2,4 Kopper µg 360 Mangan mg 0,66 * Tall for sjokolade smaksvarianten. Det kan forekomme ubetydelige variasjoner i innhold av næringsstoffer mellom smaksvariantene. Fluor mg 0,20 Molybden µg 20 Selen µg 23 Krom µg 13 (17*) Jod µg 27