Vitusapotek
Jul

Flotte julegaver til henne

Nydelige håndkremer, varme småplagg, deilig kroppspleie og hudpleie hun vil elske! Her er mange gode tips til julegaver for damer i alle aldre.

Flotte julegaver til henne

Sist oppdatert: 01.12.2021


Det skal være enkelt å kjøpe julegaver. Samtidig skal de komme til nytte og ikke havne bakerst i en skuff eller innerst i et skap.

Hos Vitusapotek har vi julegaver som hun har bruk for i hverdagen. Og hos ditt nærmeste Vitusapotek og i nettapoteket finner du små og store julegaver til gunstige priser.

Her årets fineste julegavetips til henne med hudpleie, kroppspleie og strikkeplagg som varmer.

Hudpleie til henne

Hos Vitusapotek kan du trygt kjøpe hudpleie til henne. Vi har hudpleie for alle hudtyper og hudtilstander, selv den mest sensitive hud. 

I tillegg finner du ansatte med utdannelse og kompetanse på hud i våre apotek over hele landet. Kom innom ditt nærmeste Vitusapotek for gode råd innen hudpleie og tips til julepresanger. Vi vet!

Her er noen av julens hudpleiefavoritter til henne:Se alle våre julefavoritter til henne her!
 

Hverdagsluksus og kroppspleie til henne

Til jul har Vitusapotek ekstra mange fine gavepakker med god kroppspleie som passer til alle damer, så her er det vanskelig å trå feil! Flere av gavepakkene er til svært fornuftige priser. Her finner du helt sikkert noe til datteren, kjæresten, mamma, svigermor eller en god venninne. 


Se alle våre julegavetips til henne her!

Eksklusivt og lekkert fra L’Occitane

Det populære franske hudpleiemerket L'Occitane finner du kun hos Vitusapotek landet rundt, i tillegg til L'Occitanes egne utsalg i større byer og på enkelte flyplasser. Mange norske kvinner har funnet sine hud- og kroppspleiefavoritter fra L’Occitanes kvalitetsprodukter. Og hver jul kommer L’Occitane med nye flotte gavepakker, slik som blant annet gavepakke med 2 nydelige håndkremer i veskestørrelse, julegavesett med L’Occitanes populære hånd- og fotkrem med nærende og pleiende sheasmør og gavesett med bestselgerne fra L’Occitanes berømte mandelserie.

Myke pakker som varmer henne

Små strikkeplagg som ullsokker, luer, halser, vanter og votter har alle bruk for. Hos Vitusapotek finner du lekre småplagg fra Warm by Nature som alle  inneholder 60 prosent ull. Strikkeplaggene er behagelige mot huden og kløfrie. 

Warm by Nature Ullsokk Cream - Medium tykke og kremfargede ullsokker i str. 37-40. Ullsokkene finnes også i fargene rose og vinrød.

Drikkeflasken TØRST, 500 ml - Gaven som passer alle. Drikkeflaske i metall med skrukork. Kan brukes til både varme og kalde drikker. Flasken finnes også i fargen koksgrå.

Warm by Nature 3-pakning med ullsokker - Tynne ullsokker har alle bruk for! Gavepakke med 3 tynne ullsokker i ulike farger. 

Warm by Nature Ullvotter i flettestrikk petrole - Søte og varme ullvotter i flettestrikk. Vottene er i one size. Finnes også i fargen rose.

Warm by Nature gavesett med lue og votter i ull - Søtt gavesett med lue og votter i hvit og grå ull. Settet er i one size.

Warm by Nature ullhals rose - Med en god lue og varmende hals, er det lettere å holde resten av kroppen varm også. Myk, behagelig og varm ullhals. Finnes også i koksgrå. One size.

Warm by Nature ullsinglet Cream - Tynn og myk ullsinglet som varmer det lille ekstra. Helt genial å bruke som ekstra lag under skjorte, kjole og genser, eller ved trening. Finnes i to str.: S/M og L/XL.

Warm by Nature pannebånd i fargen rose - Pannebånd i flettestrikk,. Finnes også i petroleumsblå. One size. Match gjerne med Warm by Nature votter i flettestrikk som har matchende farger.

Warm by Nature Ullraggsokk rose - Tykke og varme raggsokker i ull i str. 37-41. Fine på sokkelesten inne og på tur i kaldt vær. I str. 37-41. 

Warm by Nature Ullue i flettestrikk rose -Varm lue i flettestrikk. Luen finnes også i fargen petroleumsblå. Fin å matche til ullvotter i samme flettestrikk fra Warm by Nature.

Warm by Nature sitteunderlag i tovet ull - Praktisk og varmt sitteunderlag i 100 prosent tovet ull. Rulles enkelt sammen. Finnes også i koksgrå farge.

Kosesokker - Myke kosesokker til innebruk.

Sist oppdatrert: november 2021