Vitusapotek
Livsstil

40 flotte julegaver til henne

Nydelige håndkremer, varme småplagg, deilig kroppspleie og hudpleie hun vil elske! Her er 40 tips til julegaver for damer i alle aldre.

40 flotte julegaver til henne

Det skal være enkelt å kjøpe julegaver. Samtidig skal de komme til nytte og ikke havne bakerst i en skuff eller innerst i et skap.

Hos Vitusapotek har vi julegaver som hun har bruk for i hverdagen. Og hos ditt nærmeste Vitusapotek og i nettapoteket finner du små og store julegaver til gunstige priser.

Her årets fineste julegavetips til henne med hudpleie, kroppspleie og strikkeplagg som varmer.

 

Hudpleie til henne

Hos Vitusapotek kan du trygt kjøpe hudpleie til henne. Vi har hudpleie for alle hudtyper og hudtilstander, selv den mest sensitive hud. 

I tillegg finner du ansatte med utdannelse og kompetanse på hud i våre apotek over hele landet. Kom innom ditt nærmeste Vitusapotek for gode råd innen hudpleie og tips til julepresanger. Vi vet!

Her er julens 9 hudpleiefavoritter til henne:

1. Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Giftpack

Fin, liten toalettmappe med Hyaluron-Filler + Elasticity dagkrem og nattkrem fra Eucerin. Gir mye fuktighet, har anti-age effekt og gir huden mer glød. Passer for kvinner i alderen 50+, kr 599,90 (verdi kr 799,80).

2. Dermalogica Our best & bright gavesett

Hudpleiesett fra Dermalogica for en glattere og klarere hud. Gaveesken inneholder bestselgeren Daily microfoliant, Skin smoothing cream og C-vitaminserum, kr 695. 

3. REN evercalm julegavesett

Rens og ansiktskrem er basisen i den daglige hudpleien. Gavepakke med mild rensemelk og dagkrem fra Ren Evercalm som også passer sensitiv hud. Kommer i en liten toalettmappe, kr 499,90. 

4. Dermalogica Clean & glow to go set

Uten en god rens av huden, både morgen og kveld, får hun ikke nytte av hverken gode dagkremer eller serum. Her er en gaveeske med tre bestselgende renseprodukter fra Dermalogica: Precleance, Special Cleansing gel og Daily microfoliant, kr 345. 

5. Cosmica face clean 6 daycream giftpack

Gaveeske fra Cosmica med oppfriskende ansiktsvask og dagkrem for normal- og kombinasjonshud. Ansiktsvasken er mild og såpefri og den gelaktige lette dagkremen gir godt med fuktighet og gjør huden myk, smidig og oppfrisket, kr 149,90 (verdi kr 299,80). 

6. Masque Me Up Wellness Kit

Lekker toalettmappe som inneholder 3 sheetmasks for ansiktet og 1 fotmaske (sokker) fra populære Masque me up. Kr 279,90. 

7. Vichy Aqualia xmasbox 

Gaveeske fra Vichy med rensevann og dagkrem som gir ekstra godt med påfyll av fuktighet. Ansiktsvasken renser huden uten å virke uttørrende og fjerner også makeup fra ansikt og øyne. Produktene er utviklet for sensitiv hud, kr 339,90. 

8. Vichy Neovadiol Rose Platinum xmasbox 

Julegaveeske fra Vichy med rensevann og dagkrem. Rensevannet fjerner skånsomt både smuss og sminke fra ansikt og øyne. Dagkremen med karitésmør, bivoks, kalsium og lyserøde pigmenter gir huden en fin glød. Gavesettet passer til en hud etter overgangsalderen, kr 479,90. 

9. Eucerin Hyaluron-Filler Moisture Booster + DermatoCLEAN Micellar Foam

Nydelig lyseblå toalettmappe fra Eucerin med mildt og effektivt renseskum og Hyaluron booster som skal gi huden intenst med fuktighet. Settet passer for så og si alle, også for dem med sensitiv hud og kviseproblemer. Kr 399,90 (verdi kr 499,80). 

Artikkelen fortsetter under bildet med enda flere gavetips til henne.

 

Hverdagsluksus og kroppspleie til henne

Til jul har Vitusapotek ekstra mange fine gavepakker med god kroppspleie som passer til alle damer, så her er det vanskelig å trå feil! Flere av gavepakkene er til svært fornuftige priser. Her finner du helt sikkert noe til datteren, kjæresten, mamma, svigermor eller en god venninne. 

10.  Beautify gaveeske med dusjsåpe og bodylotion

Gaveeske med gode kroppsprodukter til en fin pris. Dusjsåpen og bodylotionen har en frisk duft av sitron, kr 129,90.

11. Spiritual Tsubakì kroppspleiesett

Tid for velvære! Flott gaveeske fra Spiritual Tsubakì med kroppsvask, håndkrem og bodylotion beriket med kameliaolje og romantisk blomsterduft, kr 229,90. 

12. Spiritual Kelapâ kroppspleiesett

Gavesettet Spiritual Kelapâ rommer kroppsvask, bodylotion og håndkrem beriket med kokosolje og med behagelig duft som roer sansene og virker avslappende, kr 229,90. 

13. Beautify gavesett med fotkrem og sokk

Perfekt venninnegave fra Beautify som inneholder fotkrem med duft av fersken og en myk kosesokk, kr 99,90. 

14. Beautify sett med håndsåpe & håndkrem

Fint gavesett fra Beautify med mild håndsåpe og behagelig håndkrem. Produktene er veganske, kr 129,90. 

Artikkelen fortsetter under bildet med enda flere gavetips og hverdagsluksus til henne.

 

15. Avène gavesett med håndkrem og leppebalm

Her er gaveesken til henne som elsker å være ute og i aktivitet om vinteren. Settet fra Avène inneholder den den pleiende og beskyttende Cold Cream håndkrem (50 ml) og Cold Cream leppebalm (10 ml). Produktene gir fuktighet og beskytter sprukne hender og lepper. Produktene er perfekte for kalde vinterdager, kr 149,90 (verdi kr 254).

16. A-Derma gavesett med bodylotion og dusjgel

Produktene fra A-Derma er plantebaserte og inneholder havreekstrakt som beroliger og gjenoppbygger barrieren på sart hud. Både dusjgel (200 ml) og bodylotion (400 ml) kan brukes av alle i familien, også små barn, kr 249,90 (verdi kr 257). 

17. Westlab Badesalt Sleep

Stor pose med badesalt fra Westlab med epsom og dødehavssalt og beroligende duft av lavendel og jasmin, kr 149,90. Badesaltet Westlab Cleanse inneholder epsom og himalayasalt med duft av sitrongress og rosa grapefrukt og skal virke oppfriskende og rensende.

18. A-Derma gavesett med håndkrem & leppepomade

A-Derma gavesett med pleiende og beskyttende håndkrem og leppepomade som spesielt bra for sarte hender og lepper. Håndkremen (50 ml) pleier og beskytter tørre, ru og sprukne hender og leppepomaden gir daglig pleie til tørre og såre lepper. Produktene lager en beskyttende barriere, men uten å virke fet på huden, kr 139,90 (verdi kr 183). 

19. Cosmica gavesett med hånd- og fotkrem

Ingen jul uten gaveesken med fot- og håndkrem fra Cosmica. Produktene gir godt med næring, fuktihet og pleie til tørre hender og føtter. Mildt parfymert, kr 129,90 (verdi kr 189,80). 

20. Scholl fuktighetsgivende gavesett til føttene

Alle føtter trenger omtanke og ekstra stell innimellom. Fotspa fra Scholl med fotbad, fotfil og fuktighetsgivende fotsokk. Kommer i en sort toalettmappe. Kr 199,90 (verdi kr 350). 

Artikkelen fortsetter under bildet med enda flere gavetips og hverdagsluksus til henne.

 

Vakre smågaver for kropp, hender og føtter 

Kroppskremer, fotkremer og håndkremer trenger alle innimellom og det er trygge julegaver til damer som har det meste. Det er ekstra stas å gi bort produkter som ikke bare gir god pleie, men også ser bra ut på baderomshylla eller servanten. Det gjør årets nydelige serie Botanicalia fra Winter in Venice med nytt og vakkert design til en fin-fin pris. La deg friste av årets julespesial!

21. Winter in Venice Botanicalia bodybutter

Elegant krukke med deilig og velduftende bodybutter som gir ekstra med fuktighet og pleie til tørr hud på armer og bein, kr 109,90. 

22. Winter in Venice Botanicalia Hand/Bodylotion & Wash

Gavesett med vask til kropp og hender og bodylotion/håndkrem, fra Winter in Venice, kr 169,90. 

23. Winter in Venice Botanicalia Handcream

Winter in Venice håndkremer kommer i nytt design hvert år, men prisen er som alltid til å leve med. Dette er en fin liten presang til en venninne eller til noen du ønsker å gi litt oppmerksomhet. Du kan velge mellom to gaveesker, enten en håndkrem med duft av sitrus og eikemose, eller en håndkrem med duft av vetiver og grapefrukt, kr 99,90/130 ml. 

24. Winter in Venice Botanicalia Travel Bag

Lite reisesett i en fin toalettmappe med dusjgel, bodylotion og håndkrem i praktiske reisestørrelser, kr 199,90. 

Artikkelen fortsetter under bildet med enda flere gavetips til henne.


 

Eksklusivt og lekkert fra L’Occitane

Det populære franske hudpleiemerket L'Occitane finner du kun hos Vitusapotek landet rundt, i tillegg til L'Occitanes egne utsalg i større byer og på enkelte flyplasser. Mange norske kvinner har funnet sine hud- og kroppspleiefavoritter fra L’Occitanes kvalitetsprodukter. Og hver jul kommer L’Occitane med nye flotte gavepakker:

25. L’Occitane Hand Cream Trio

Gavepakke med 3 nydelige håndkremer i veskestørrelse fra L’Occitane. Pakken inneholder Shea Hand Cream, Verbena Hand Cream og Almond Delicious Hands, kr 199,90 (verdi kr 239). 

26. L’Occitane Shea Hand & Foot Duo

Julegavesett med L’Occitanes populære hånd- og fotkrem med nærende og pleiende sheasmør, kr 269,90.

27. L’Occitane Almond Body Care gavesett

Gavesett med bestselgerne fra L’Occitanes berømte mandelserie. Inneholder dusjoljen Almond Shower oil, kroppsskrubben Almond Shower Scrub og håndkremen Almond Delicicious Hands. Kommer i en rød og julete gaveeske, kr 389,90 (verdi kr 459,90).

28. L’Occitane Verbena Shower & Body Duo

Blå gaveeske som inneholder oppfriskende kroppsprodukter med L’Occitane Verbena dusjgele og bodylotion, kr 329,90 (verdi kr 399). 

Artikkelen fortsetter under bildet med enda flere gavetips til henne.


 

Myke pakker som varmer henne

Små strikkeplagg som ullsokker, luer, halser, vanter og votter har alle bruk for. Hos Vitusapotek finner du lekre småplagg fra Warm by Nature som alle  inneholder 60 prosent ull. Strikkeplaggene er behagelige mot huden og kløfrie. 

29. Warm by Nature Ullsokk Cream

Medium tykke og kremfargede ullsokker i str. 37-40, kr 99,90 pr. par. Ullsokkene finnes også i fargene rose og vinrød.

30. Drikkeflasken TØRST, 500 ml

Gaven som passer alle. Drikkeflaske i metall med skrukork. Kan brukes til både varme og kalde drikker, kr 169,90. Flasken finnes også i fargen koksgrå.

31. Warm by Nature 3-pakning med ullsokker

Tynne ullsokker har alle bruk for! Gavepakke med 3 tynne ullsokker i ulike farger, kr 199,90. 

32. Warm by Nature Ullvotter i flettestrikk petrole

Søte og varme ullvotter i flettestrikk, kr 199,90 pr. par. Vottene er i one size. Finnes også i fargen rose.

33. Warm by Nature gavesett med lue og votter i ull

Søtt gavesett med lue og votter i hvit og grå ull, kr 399,90. Settet er i one size.

34. Warm by Nature ullhals rose

Med en god lue og varmende hals, er det lettere å holde resten av kroppen varm også. Myk, behagelig og varm ullhals, kr 169,90. Finnes også i koksgrå. One size.

35. Warm by Nature ullsinglet Cream

Tynn og myk ullsinglet som varmer det lille ekstra. Helt genial å bruke som ekstra lag under skjorte, kjole og genser, eller ved trening, kr 299,90. Finnes i to str.: S/M og L/XL.

36. Warm by Nature pannebånd i fargen rose

Pannebånd i flettestrikk, kr 169,90 pr. stk. Finnes også i petroleumsblå. One size. Match gjerne med Warm by Nature votter i flettestrikk som har matchende farger.

37. Warm by Nature Ullraggsokk rose

Tykke og varme raggsokker i ull i str. 37-41. Fine på sokkelesten inne og på tur i kaldt vær. I str. 37-41, kr 129,90. 

38. Warm by Nature Ullue i flettestrikk rose

Varm lue i flettestrikk, kr 199,90. Luen finnes også i fargen petroleumsblå. Fin å matche til ullvotter i samme flettestrikk fra Warm by Nature.

39. Warm by Nature sitteunderlag i tovet ull

Praktisk og varmt sitteunderlag i 100 prosent tovet ull. Rulles enkelt sammen, kr 199,90. Finnes også i koksgrå farge.

40. Kosesokker

Myke kosesokker til innebruk, kr 199,90.
 

Oppdatrert: november 2020