Vitusapotek
Legg til som favoritt
  • Se større bilde

Oralmedic Afteblemmer og sårbehandling i munn 2 behandlinger

(42) Vurder dette produktet
kr 199,90
Kan ikke sendes hjem/hentested

Produktinformasjon

Egenskaper

Ingredienser

Leveringsalternativer

Hent i apotek

Hent i apotek etter 1 time.

Lurer du på noe? Kundeservice har fullstendig informasjon om levering, retur, og kjøpsbetingelser.

Oralmedic Afteblemmer og sårbehandling i munn 2 behandlingerApotek Tilgjengelighet Adresse Åpningstider

Produktvurdering

4,131 av 5
42 kundevurderinger Gi din vurdering
Lars Kent 10/03/2023
Fungerer bra, men for all del ikke betal 200kr for dette produktet. Dette er 100%(!!!!) mer enn flere av konkurrentene. Ligger som regel på 99-119kr
Gjestebruker 02/02/2023
Hadde en veldig stor afte under tungen som nektet å gå bort, sleit med å snakke og spise. Drakk mye te, for det virket lindrende. Da jeg fikk feber på kvelden pga. betennelse, gjorde jeg et søk og fant Oralmedic. Kjøpte en pakke og smurte middelet på såret, og kan trygt si at det brant noe helt *****, men jeg hadde lest at dette skulle hjelpe så jeg stod i det. Etter noen minutter ble såret hvitt, og det la seg en hinne over aften. Smerten var også redusert med 90%.' Nå er det dagen etter, og jeg merker ikke at såret er der, det hvite belegget ligger fortsatt på, og såret er blitt mindre. Betennelsen ser også ut til å ha forsvunnet. Dette middelet er fantastisk, og jeg kommer til å bruke det igjen. Tenker jeg også kjøper noen ekstra for å ha lett tilgjengelig.
Gjestebruker 11/12/2022
Jeg kjøpte denne etter jeg leste alle de bra anmeldelsene i håp om at denne skulle hjelpe. Det har bare gjort alt værre etter jeg påførte den, selvom jeg følgte bruksansvisningen til punkt og prikke. Nå har jeg hovnet opp som bare det og svir mer enn noen gang…
Cindy 19/08/2022
Akkurat som alle andre skriver, det svir noe som bare det i noen sekunder, men det er fullstendig verdt smertelindringen etterpå. Munnskold/after forsvinner mye raskere.
Glenn 07/07/2022
Gir dette produktet full pott, men det er imidlertid viktig å følge anvisning nøye. Det som også kunne vært opplyst bedre om i brukerveiledningen om er at dette er syre, som etser blemmen til å bli et sår. Når så blemmen er blitt til et sår, så vil smerten bli mye mindre og såret vil gro fortere enn hva en blemme gjør. Man burde også være forsiktig med å bruke dette produktet på innsiden av underleppen, da det lett kan renne andre steder.
Last flere omtaler