Vitusapotek
Sommer

Avène solbeskyttelse til hele familien

Avène solbeskyttelse er endelig tilbake, og du finner den eksklusivt hos Vitusapotek! Avène solbeskyttelse er tilpasset en sensitiv hud, kan brukes av hele familien og tilbyr et komplett sortiment hvor alle kan finne sin favoritt.

Avène solbeskyttelse til hele familien

Solbeskyttelse fra Avène

Når man skal oppholde seg i solen, er det godt å vite at solkremen din beskytter deg godt. Det som er enda bedre å vite er at solkremen du smører deg inn med gir optimal beskyttelse helt ned på cellenivå, samtidig som den har deilig konsistens, er lett å påføre, absorberes raskt og ikke blir hvit på huden eller irriterer den.

Avène solkrem, som er en av de mest solgte solseriene på apotek rundt om i Europa, dekker alle disse behovene, og kan brukes av hele familien.

Finn din favoritt

Få mennesker unngår solen, fordi det gir energi og velvære. Men solens UV-stråler er også en kilde til tidlig aldring og andre solskader som kan være alvorlige. Solproduktene fra franske Eau Thermale Avène er utviklet for å gi best mulig beskyttelse mot celleskader, i tillegg til å være behagelige og enkle å bruke.

Solbeskyttelse til ansiktet

Avène tilbyr tre solprodukter til ansikt som er tilpasset forskjellige hudtyper og behov:
 

Avène Sun Cream Ansikt SPF 50+ har praktiske og hygieniske pumper som reduserer søl og forhindrer at sand kommer inn i tuben.

En fransk studie av 600 apotekkunder med solskadet hud viser at 63% av de spurte ikke hadde planlagt å være i solen. Til denne typen forbruker har Avène utviklet et solprodukt som skal sikre at det å påføre solkrem enkelt lar seg gjøre:
 

  • Avène Sun Reflexe SPF 50+ er en solkrem som er lett å ta med seg, som en naturlig refleks – i lommen, vesken eller ryggsekken. Den er ekstra vannresistent og gir en «nude skin feel» på huden – den føles matt og ikke fet etter påføring.
  • Avène Sun Solstift SPF 50+ er en solstift som gir god beskyttelse til utsatte områder som lepper, nese, kinn og ører.

Solbeskyttelse til kroppen

Til kroppen har Avène solsprayer i faktor 20 og 30, samt en oljebasert solmist med faktor 30:

Avène Sun Solspray Kropp SPF 20, Avène Sun Solspray Kropp SPF 30 og Avène Sun Mist Solspray Kropp SPF 30.

Solsprayene sprayes enkelt på med en hånd og blir ikke hvit på huden. Misten kan sprayes i alle retninger, til og med opp ned, og er dermed ideell om du skulle være alene og trenge solbeskyttelse på ryggen.

Avène tilbyr i tillegg en sololje i sprayform til kropp, også denne faktor 30 – Avène Sun Sololje Kropp SPF 30 – denne er enkel å smøre ut og gir huden en frisk glød.

Solbeskyttelse til barna

Til å beskytte barna har Avène tre alternativer man kan velge mellom:
 

Solkremene gir meget høy solbeskyttelse, er uten parfyme, lette å påføre og blir ikke klissete.

Skulle du være sensitiv for parfyme, eller ha lys hud som blir lett solbrent, kan du bruke disse solkremene fra Avéne. Her kan enhver finne sin favoritt, og med en serie som har fokus på sikkerhet, effektivitet og kosmetiske egenskaper, har Avène vært nummer 1 innenfor solbeskyttelse på apotek i Europa de siste 10 årene.

Smøreguide fra Avène

Trygghet med 3-dobbel beskyttelse mot UV-stråling

Avène solprodukter har dokumentert 3-dobbel beskyttelse mot solens UV-stråling. Solkremene har et optimalt filtersystem med bred og effektiv UVA- og UVB-beskyttelse takket være et kompleks med kun fire kjemiske solfiltre;

  • I tillegg til at solfiltrene er fotostabile, så er det få filtre og en lav mengde av hvert filter, noe som reduserer risikoen for allergier og reaksjoner i huden, i tillegg til at det er bra for miljøet.
  • Tinosorb M er et kjemisk filter med dobbeltvirkende effekt. Det både absorberer solstrålene, slik som tradisjonelle kjemiske filtre, og reflekterer solstrålene, slik som fysiske filtre.
  • Avène har valgt disse solfiltrene på grunn av deres høye toleranse, samt at solfiltrene er fotostabile og ikke brytes ned av solens stråler. Du kan dermed være trygg på at når du velger Avène solkrem så trenger ikke solfiltrene ned i de dypere hudlagene.
     

I tillegg til at Avène solkremer kun har fire solfiltre, inneholder solserien også Pre-Tocopheryl. Det er en effektiv antioksidant som beskytter huden mot frie radikaler, og som dannes ved opphold i solen. Pre-Tocopheryl er fotostabil og bekjemper de frie radikalene med en depoteffekt, som vil si at de virker litt og litt over lengre tid. Pre-Tocopheryl er et forstadie til vitamin E, som er kjent for å forbedre hudbarrierens egenskaper og beskytter mot frie radikaler, og dermed også aldringstegn.

Avène solkrem inneholder selvsagt også Avène Termalkildevann som virker beroligende og irritasjonsdempende.

Lav mengde solfiltre, en kraftig antioksidant og Avène Termalkildevann gjør at Avène solkrem gir deg 3-dobbel beskyttelse. Du kan være trygg på at Avène solkrem gir huden din den mest optimale solbeskyttelsen. Serien følger de siste EU-anbefalingene for effektmåling for å sikre at forbrukerne får riktig beskyttelse.

“Skin Protect - Ocean Respect” – miljøbevisst solpleie

Gjennom flere år har Avène arbeidet målrettet mot å redusere sitt miljømessig fotavtrykk. Det anslås at ca. 25,000 tonn solfiltre havner i havet hvert år. Avène har utviklet solbeskyttelsesprodukter med rene formler for å redusere påvirkningen på havmiljøet.

Takket være Avène sine miljøvennlige formler har de kunnet inngå et samarbeid med PUR PROJET – en organisasjon som jobber med å minske forurensning og beskytte havets korallrev. Dette samarbeidet heter «Skin Protect – Ocean Respect».

Avène bruker ikke vannløselige filtre, som betyr at filtrene heller ikke tas opp av vannorganismer. Solserien fra Avène er i tillegg helt uten silikoner, og formlene er biologisk nedbrytbare – noe som er bra for havmiljøet.

Avène solbeskyttelse finner du kun hos Vitusapotek – finn ditt nærmeste Vitusapotek her, eller handle Avène på nett her.

Les mer om Avène solbeskyttelse, samt PUR PROJET  her

Skrevet i samarbeid med Pierre-Fabre

Sist oppdatert: mars 2021

Les mer: