Vitusapotek
Sol

Hvilken solkrem bør du velge?

Noe av det viktigste du gjør for huden din er å beskytte den mot skadelige solstråler, men visste du at det finnes ulike typer solkremer til ulike typer hud? Enten du trenger fukt, matt finish eller en lindrende solkrem – finn den solkremen fra Dermalogica som er tilpasset nettopp DIN hudtype her!

Hvilken solkrem bør du velge?

Motvirk aldring og beskytt huden samtidig!

Dynamic Skin Recovery SPF50

Denne kremen er den ultimate anti-age superhelten! Solstråler er den aller største årsaken til hudaldring, og med denne fuktighetskremen kan du beskytte deg mot solen samtidig som du tilfører fukt, næring og peptider som jobber mot rynker og linjer.

Sensitiv hud?

SkinPerfect Primer SPF30

Ønsker du å slå to fluer i en smekk om morgenen, eller har lyst til å jevne ut hudtonen med litt farge i vårsolen? SkinPerfect Primer SPF30 beskytter huden med fysisk solfilter som passer alle hudtyper, samtidig som den gir et hint av farge. Den gir også huden en helt unik glød på grunn av det finknuste perlepulveret den inneholder! Primeren skaper også et jevnt underlag for din makeup.

Fukt, glød OG beskyttelse!

Prisma Protect SPF30

Denne multitaskeren av en solkrem gjør alt: fukter huden, beskytter mot forurensning og ikke minst mot skadelige solstråler. I tillegg inneholder den aktive ingredienser som gjør at huden din gløder litt ekstra i dagslys! Perfekt under sminken for å preppe huden, og en favoritt for å opprettholde en god, daglig hudhelse.

Lett farge og solfaktor

Sheer Tint SPF20

Den perfekte mellomting mellom foundation og fuktighetskrem, og som en bonus får du solfaktor 20 med på kjøpet! Denne solkremen har noe farge, gir godt med fukt og gir en fin finish på huden. Kommer i fargene Light, Medium og Dark.

Solkrem med antioksidanter

Solar Defense Booster SPF50

Antoksidanter beskytter huden mot de skadelige reaksjonene solstråler forårsaker, og i denne solkremen får du både dette OG solfilter! Solar Defense Booster SPF50 passer også perfekt inn i enhver hudpleierutine, fordi du kan blande den med din favoritt-fuktighetskrem eller foundation.

Beskytt øyepartiet

Total Eye Care SPF15

Rundt øynene er det første stedet i ansiktet man ser aldring, fordi huden der er tynnere og mye mer i bevegelse enn i resten av ansiktet. Og som vi vet er solstråler den største årsaken til rynker og linjer – derfor er det ekstra viktig å beskytte øyepartiet fra solen! Total Eye Care SPF15 inneholder også lysreflekterende ingredienser som nøytraliserer mørke ringer. Perfekt en tidlig morgen før jobb!

Kviser eller blank hud?

Oil Free Matte SPF30

Mange opplever at solkrem fører til kviser eller gjør huden blank i løpet av dagen, og sliter derfor med å finne solbeskyttelse til sin hudtype. Oil Free Matte SPF30 er utviklet for å møte nettopp dette behovet! Denne solkremen er lett å påføre, absorberer overflødig talg i løpet av dagen for en matt finish og gir god beskyttelse mot alle solstråler.

Solkrem til trening - både ansikt og kropp!

Protection 50 Sport SPF50

Er du i mye aktivitet ute i solen er det viktig å bruke en solkrem som sitter godt selv i møte med svette og vann, og ikke føles klissete på huden. Denne solkremen er vannresistent i 80 minutter, og trekker raskt inn i huden. I tillegg gir den godt med fukt og kan brukes både i ansiktet og på kroppen!

 

Skrevet i samarbeid med Dermalogica

Sist oppdatert: april 2020

 

Les mer: