Vitusapotek
Hudlege

Hjelp fra hudlege på mobilen

Askin er en tjeneste på mobilen som tilbyr hjelp fra hudlege innen ett døgn. Et spennende samarbeid mellom hudspesialistene i Askin og Vitusapotek, gir medlemmer i kundeklubben VI+ gode rabatter på hudlegetjenesten, uansett hvor du bor.

Hjelp fra hudlege på mobilen
Profile Picture
Publisert: 06.04.2021
Sist oppdatert: 03.06.2024


Ventetiden for å få hjelp fra hudlege kan være lang for mange. Men en enkel tjeneste fra hudlegene i Askin, gjør at du kan få rask hjelp ved kroniske og akutte hudproblemer, hudsykdommer og utslett. Har du en smarttelefon, nettbrett eller pc, kan du uten henvisning få konsultasjon, hjelp og e-resept på nødvendige medisiner innen 24 timer om du er hjemme, på hytta eller ferie.

Slik får du hjelp fra hudlegen

Gå inn på nettsidene askin.no. Du kan velge bildekonsultasjon hvor du sender bilder av hudplagen din og får hjelp, eller du kan bestille videokonsultasjon og snakke med en av hudlegene i Askin.

 

Bildekonsultasjon

Ordinær pris er kr 595 – 20 % rabatt for medlemmer i VI+ kundeklubb.

 

1. Ta bilde av hudområdet du vil ha sjekket.

2. Beskriv kort hudplagene, hvor de er, omfang, om du har- eller har hatt sykdom, medisinbruk etc.

3. Logg inn med BankID og send inn bilder. Betaling kan gjøres med Vipps eller bankkort.

4. Hudspesialisten gjør en grundig vurdering. Du får behandling, e-resept og/eller henvisning om nødvendig. Askin sender epikrise til fastlegen din, hvis du vil.

 

Videokonsultasjon

Ordinær pris er kr 995 – 20 prosent rabatt for medlemmer i VI+.

 

1. Finn tidspunkt i kalenderen på nettsiden til Askin. Bestill time.

2. Logg inn med BankID og betal med Vipps eller bankkort.

3. Videokonsultasjon til fastsatt tidspunkt med hudlegen via pc, nettbrett eller mobil.

Samarbeid med Vitusapotek

– Vitusapotek har et stort fokus på hudpleie for all type hud, inkludert syk hud. Vi har tro på at vårt samarbeidet med Askin vil være et bra og styrkende supplement til vårt hudtilbud i Vitusapotek. Et tverrfaglig samarbeid med hudlegene i Askin vil bidra til økt hudhelse i befolkningen, sier Mona Skogsrud Bugge, farmasøyt og fagrådgiver i Vitusapotek. 

I flere år har Vitusapotek utdannet ansatte fra hele landet ved Hudpleieakademiet for å gi dem kunnskap og kompetanse innen hudhelse og hudpleie. Kunnskapen kommer kundene til gode når de trenger råd til stell av huden og for å finne produkter til akkurat sin hud.

– Samarbeidet med Askin gir hudtilbudet vårt et løft, mener farmasøyten.

Er du medlem i kundeklubben VI+ får du hele 20 % rabatt på konsultasjoner hos Askin, noe som gjør at du får svært kvalifisert hjelp til en god pris.

Les mer: