Vitusapotek Alna

Åpningstider

mandag-fredag: 10:00-20:00
lørdag: 09:00-17:00

Vårt apotek på Alna Senter i Oslo formidler faglig kunnskap

Vårt apotek på Alna formidler faglig kunnskap til deg på en trygg og god måte, enten ved å bidra til å lege sykdom, forebygge helseproblemer eller øke personlig velvære.

Vårt apotek på Alna Senter har dyktige medarbeidere og farmasøyter som ønsker å hjelpe deg med riktig bruk av dine medisiner. Vitusapotek Alna ligger på Alna Senter, i samme bygg som Meny, Elkjøp og G-sport. Lokalisert innerst i gangen vis-a-vis Elkjøp i 2. etasje, benytt gjerne inngangen ved Meny. Besøk vårt apotek i åpningstiden eller bestill dine medisiner og apotekvarer i vår nettbutikk på vitusapotek.no. I vårt apotek på Alna vil du finne et bredt utvalg av medisiner, kjente apotekvarer, hudpleieprodukter av høy kvalitet, vitaminer og kosttilskudd. Apoteket har erfarne og dyktige medarbeidere med utvidet hudpleiekompetanse, og vi tilbyr eksklusive merkevarer som Dermalogica, REN og L’Occitane. Hos Vitusapotek Alna tilbyr vi innovative, kjente og prisvinnende hudpleieserier som Klairs, Meraki, Patchology og Ecooking. Velvære- og hudpleieproduktene er tilpasset alle hudtyper med nøye utvalgte ingredienser innenfor økologisk og vegansk kroppspleie, koreansk hudpleie og ansiktsmasker. Vitusapotek Alna tilbyr også ulike pasienttjenester som Medisinstart og Inhalasjonsveiledning. I tillegg til gode råd og tips fra våre ansatte kan du som medlem i kundeklubben VI+Bonus få unike tilbud og bonuspoeng på det du handler hos Vitusapotek både i apotek og på nett.
Ved bestilling av medisiner og apotekvarer for henting i vårt apotek på Alna, sender apoteket deg SMS når varene er klargjort for henting innen 1 time i apotekets åpningstid.

Vårt kundeløfte - Vi vet - er vårt løfte til deg.

Bestill dine medisiner og apotekvarer for levering hjem eller hent i apotek.