Vitusapotek

Vitusapotek Medicus Plesner

Åpningstider

mandag-fredag: 09:00-17:00
lørdag: 10:00-15:00

Vårt apotek i Oslo formidler faglig kunnskap

Vårt apotek i Oslo formidler faglig kunnskap til deg på en trygg og god måte, enten ved å bidra til å lege sykdom, forebygge helseproblemer eller øke personlig velvære.
Vårt apotek i Oslo har dyktige medarbeidere, apotekteknikere og farmasøyter som ønsker å hjelpe deg med riktig bruk av dine medisiner. Vitusapotek Medicus Plesner er et bandagistapotek i Oslo sentrum. Vi har spisskompetanse innenfor inkontinens-, stomi-, ernærings- sårpleie-, og kompresjonsprodukter. Vår hovedoppgave er å gi våre kunder en bedre hverdag ved å tilby et godt utvalg av ulike aktivitets-, velvære- og støtteprodukter som tilfører kompresjon, øker sirkulasjonen og gir smertelindring. Vi fører ulike typer av innersåler og fotprodukter fra de mest kjente produsentene Bauerfeind, Berkemann og Scholl. Hos oss finner du også kompresjonstøy til bruk etter operasjoner for bedre sirkulasjon i operasjonsområdet, og raskere tilheling. Besøk vårt apotek i Oslo i åpningstiden eller bestill dine medisiner og apotekvarer i vår nettbutikk på vitusapotek.no. I vårt apotek i Oslo vil du finne et bredt utvalg av medisiner, kjente apotekvarer, hudpleieprodukter av høy kvalitet, vitaminer og kosttilskudd. Hos Vitusapotek Medicus Plesner tilbyr vi innovative, kjente og prisvinnende hudpleieserier som Klairs, Meraki, Patchology og Ecooking. Velvære- og hudpleieproduktene er tilpasset alle hudtyper med nøye utvalgte ingredienser innenfor økologisk og vegansk kroppspleie, koreansk hudpleie og ansiktsmasker. Vitusapotek Medicus Plesner tilbyr også ulike pasienttjenester som Medisinstart og Inhalasjonsveiledning. De fleste Vitusapotek tilbyr nå både influensavaksinasjon, reisevaksiner og annen vaksinering i apotek. I tillegg til gode råd og tips fra våre ansatte kan du som medlem i kundeklubben VI+Bonus få unike tilbud og bonuspoeng på det du handler hos Vitusapotek både i apotek og på nett.
Ved bestilling av medisiner for henting i vårt apotek i Oslo, sender apoteket deg SMS når varene er klargjort for henting innen 1 time i apotekets åpningstid.
Bestill dine medisiner og apotekvarer for levering hjem eller hent i apotek.