Vitusapotek Youngstorget

Åpningstider

mandag-fredag: 09:00-19:00
lørdag: 11:00-17:00

Vårt apotek på Youngstorget formidler faglig kunnskap

Vårt apotek på Youngstorget i Oslo formidler faglig kunnskap til deg på en trygg og god måte, enten ved å bidra til å lege sykdom, forebygge helseproblemer eller øke personlig velvære.

Vårt apotek på Youngstorget i Oslo har dyktige medarbeidere og farmasøyter som ønsker å hjelpe deg med riktig bruk av dine medisiner. Vitusapotek Youngstorget ligger sentralt i Oslo ved Youngstorget. Apoteket er lokalisert ved inngangen til politistasjonen i Hammersborggata 12, og ligger ikke så langt fra Sentrum scene, Oslo Bowling, Samfunnshuset og Hans Olaf fysioterapi. I vårt apotek på Youngstorget i Oslo finner du et bredt utvalg av medisiner, kjente apotekvarer, hudpleieprodukter av høy kvalitet, vitaminer og kosttilskudd. Vi har blant annet hudpleieprodukter fra Dermalogica. Besøk Vitusapotek Youngstorget i åpningstiden eller bestill dine medisiner og apotekvarer i vår nettbutikk på vitusapotek.no. Vitusapotek Youngstorget tilbyr også ulike pasienttjenester som Medisinstart og Inhalasjonsveiledning, samt influensavaksinasjon. I influensasesongen kan du komme innom for å få satt influensavaksine hvis du måtte ønske det. Resepten på influensavaksine kan du bestille på nett, på evaksine.no. Deretter kan du hente ut vaksinen din og sette den direkte hos Vitusapotek Youngstorget.
Ved bestilling av medisiner og andre apotekvarer for henting i vårt apotek på Youngstorget, sender apoteket deg SMS når varene er klargjort for henting innen 1 time i apotekets åpningstid. Vårt kundeløfte - Vi vet - er vårt løfte til deg.

Bestill dine medisiner og apotekvarer for levering hjem eller hent i apotek.