Vitusapotek
Om oss

Jobb hos oss

Spennende utfordringer i Vitusapotek

Vitusapotek ønsker medarbeidere som er utadvendte og som liker å bruke sine faglige kunnskaper i kontakt med kunden. Å yte den nødvendige hjelpen, enten det er å bidra til å lege sykdom, forebygge helseproblemer eller øke det personlige velværet byr på varierte og spennende utfordringer både faglig og menneskelig. Din oppgave er å dele din kunnskap med kunden og bevise at vårt kundeløfte – en friskere hverdag – ikke bare er fine ord, men et reelt løfte.

Oversikt over ledige stillinger i Vitusapotek

Jobb hos oss

Sist oppdatert: 17.01.2019

Helt klare mål

Vi tror på målrettet arbeid og at du som medarbeider skal kjenne målene og se resultatene av ditt bidrag. Vårt program for balansert målstyring (BBB - Bra Bedre Best) sikrer at hver enkelt kan delta i arbeidet med å videreutvikle sitt apotek eller sin avdeling på områder som kompetanse, kvalitet og økonomi.

Gode arbeidsforhold, et godt arbeidsmiljø og mulighet for personlig utvikling er viktig i Vitusapotek. Som medarbeider vil du ha en årlig utviklingssamtale med din leder, hvor du og din arbeidsdag står i fokus. Personlige mål og utvikling fastsettes i handlingsplaner som igjen knyttes til den felles målsetting i BBB. Samtalen følges opp med ett til to oppfølgingsmøter i løpet av året.

Mange muligheter for videreutvikling

Selskapets verdiskapning er avhengig av målstyring og personlig utvikling, faglig påfyll er derfor viktig. Vitusapotek tilbyr en lang rekke med kurs og opplæringsaktiviteter. Disse aktivitetene vil (ikke minst) bidra til at du kan nå de målene som er satt i den årlige utviklingssamtalen. I tillegg til tradisjonelle kurs som gir økt kompetanse og personlig utvikling, gir Vitusapotek i tillegg mulighet for personlig utvikling gjennom praktisk veiledning, hospitering, "jobb-skygging", arbeidsrotasjon og prosjektarbeid internt.

Ikke bare muligheter, men også trygghet og goder

Fordelene med å arbeide i et stort miljø som Vitusapotek er mange. Alt fra strukturert arbeid med Helse-, miljø- og sikkerhet (HMS), nøye kvalitetssikrede arbeidskontrakter, gode pensjons- og forsikringsordninger til fordeler som du også kan nyte godt av utenom arbeidstiden.

Her finner du en oversikt over ledige stillinger i Vitusapotek. 

Følg oss også på LinkedIn