Vitusapotek
Kundeservice

Bedriftsvaksinering

Ønsker du å tilrettelegge for vaksinasjon på arbeidsplassen? Vi i Vitusapotek kan hjelpe til med å vaksinere din bedrift! Mange bedrifter velger å tilby vaksine til sine ansatte. Vil du vite hvorfor, og hvilke fordeler det kan gi deg og bedriften din? Les mer her!

Bedriftsvaksinering

Sist oppdatert: 09.11.2022

Tilbyr din bedrift vaksinering til ansatte?

Undersøkelser viser at mange bedrifter velger å tilby vaksine til sine ansatte som selv ønsker å bli vaksinert.

Vitusapotek ønsker å tilby din bedrift den beste løsningen!
Helsepersonell fra Vitusapotek har over flere år vaksinert ute i bedrift. Velg mellom vaksinering på arbeidsplassen eller ute i apotek.  

Farmasøyter i apotek kan skrive ut resept på influensavaksinen. Vi kan dermed tilby bedriftsvaksinasjon som inkluderer farmasøytrekvirering av influensavaksine, vaksine og administrativt arbeid.

Ønsker dere å tilby en annen vaksine en influensasykdom må ansatte få resept fra lege.

Hvorfor bedriftsvaksinering?      

Mange arbeidsgivere ønsker å tilby gratis vaksine på sin arbeidsplass blant annet fordi vaksine kan redusere sykdom og smitte på arbeidsplassen og med det redusere mange dager med sykefravær. Gjennomsnittlig sykefravær er 7-10 dager. Mange bedrifter velger derfor å se på vaksinering som en god investering.

Vitusapotek kan vaksinere din bedrift

Kvalifisert helsepersonell fra Vitusapotek har over flere årlige influensasesonger vaksinert ute i bedrift. Dette fordi mange bedrifter opplever apotekets tilbud som tidsbesparende, trygt, svært fleksibelt og økonomisk lønnsomt.

Noen bedrifter foretrekker imidlertid vaksinering i apotekets lokaler. Dere bestemmer! 

Ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud ved å fylle ut et skjema via denne lenken:

Vitusapotek bedriftsvaksinasjon


eller kontakt oss på bedriftsvaksinering@vitusapotek.no.

Pris

Farmasøyter i apotek kan skrive resept på influensavaksinen.
Vi kan tilby følgende pris for bedriftsvaksinasjon som inkluderer resept, vaksine, vaksinering og administrativt arbeid:

Færre enn 100 personer

kr 399,- per vaksinering

Mer enn 100 personer

Kr 349, -per vaksinering

Prisen for vaksinasjon med andre vaksiner vil være summen av prisen på den enkelte vaksine og en administrasjonskostnad på 200 kr per vaksinasjon. Ønsker dere å tilby andre vaksiner enn influensavaksine må deres ansatte få resept fra en lege, fastlege eller nettlege i forkant av vaksinasjonsdagen.  

Vaksinering i bedrift er trygt

Vitusapotek har god erfaring med å vaksinere og har blant annet bistått flere kommune med å vaksinere den norske befolkningen mot korona under pandemien. Alle våre vaksinatører er kvalifisert helsepersonell som har fått opplæring i å sette vaksiner. Vi tar både pasientsikkerheten og smittevernhensyn på alvor!

Vaksinering er generelt trygt og gir lite bivirkninger. Alvorlige bivirkninger etter vaksinering er svært sjeldent, men av sikkerhetshensyn skal alle som blir vaksinert observeres av helsepersonell i 20 minutter etter vaksinering.

Noen få personer bør vaksineres hos legen og i andre tilfeller bør vaksineringen utsettes. Før vaksinering undersøker vi derfor om vi kan sette vaksinen ved å stille noen spørsmål. Dersom alt er i orden, blir vaksinen satt av kvalifisert helsepersonell.

Vaksinasjon bør planlegges!

Vaksinering anbefales årlig i perioden oktober - desember

Influensavaksinen bør gis årlig og fortrinnsvis i perioden oktober-desember. Dette for å sikre god beskyttelse i god tid før influensatoppene erfaringsmessig kommer. 

Andre vaksiner, for eksempel vaksiner som anbefales før utenlandsreiser, må også tas til riktig tid. 

Ta kontakt med oss og spør oss om råd dersom din bedrift ønsker vaksinering, slik at vaksinene blir satt til anbefalt tid.

Ønsker du å benytte deg av Vitusapotek bedriftsvaksinasjon?

Ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud ved å fylle ut et skjema via denne lenken:

Vitusapotek bedriftsvaksinasjon


eller kontakt oss på bedriftsvaksinering@vitusapotek.no.

 

Du kan også lese mer på våre egne vaksinesider om influensavaksine og generelt om vaksinering, eller på Helsenorge.no.